sobrenatural Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2011 1.054 6 27 Eylül 2011 Konu Sahibi felicita0000 #21 esradlr .!.: Aynı kategoride insanlar değiller ki Kırk yıl düşünsem ikisini kıyaslamak aklıma gelmezdi İkisi de gereksiz tipler kanımca Genişletmek için tıkla... Tryamor .!.: Didem Erol son derece tipsiz bir kadın benim için. Hadise de çok güzel bir insan değil. Biri orta dereceli diğeri vasat bile olamaycak kadar düşük biri hem karakter hem tip bakımından... Bu yüzden Hadise diyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yazdım sandım bir an
esradlr .!.: Aynı kategoride insanlar değiller ki Kırk yıl düşünsem ikisini kıyaslamak aklıma gelmezdi İkisi de gereksiz tipler kanımca Genişletmek için tıkla... Tryamor .!.: Didem Erol son derece tipsiz bir kadın benim için. Hadise de çok güzel bir insan değil. Biri orta dereceli diğeri vasat bile olamaycak kadar düşük biri hem karakter hem tip bakımından... Bu yüzden Hadise diyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yazdım sandım bir an
mamafih kahrolsun bağzı şeyler Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2011 1.285 12 27 Eylül 2011 Konu Sahibi felicita0000 #22 İkisi de değil