• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diclemurat'ın cici çeyizleri :)

diclemurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
348
26
68
bir süredir çeyiz hazırlığı içindeyim düğün tarihimiz daha belli olmadı ama ben aldıkça alıyorum ::) eskiden kıyafet almak dışında alışverişi hiç sevmezken şimdi bütün dikkatimi neredeyse çeyiz alışverişine verdim :) çok zevkli bişeymiş ama allah herkese nasip etsin ... şimdi geçiyorum aldıklarıma :)

Eki Görüntüle 610814 $Bernardo-kahvaltı-takımı-400x266.webp$catal kasık.webp$Fotoğraf0617.webp$4ee54533-9694-471e-9b7f-4c4584c27f9c.webp yemek yakımı, kahvaltı takımı ve onlara ait çatal bıçak takımları

$DSC06030.webp$Fotoğraf0623.webp$Fotoğraf0692.webp$DSC06031.webp
gündelik tabak ve çatal kaşıkları

$150120-fms-inci-6-parca-celik-sahan-seti-r1.webp$FO,2521,15,korkmaz-a1927-tulipa-tencere-seti.webp$düdüklü.webp$tencere2-4.webp
çelik ve teflon tencereler çelik sahan seti ve düdüklü

$3-Lu-Kelepceli-Pasta-Ve-Kek-Kaliplari-Kek-Kalibi__43767340_0.webpEki Görüntüle 610829 $havan.webp
blender, kek kalıpları ve havan

$fotoğraf0674...webp$Fotoğraf0619.webp$baharatlık.webp$Fotoğraf0620.webp
baharat takımı, cezve kahve fincanları

$DSC06029.webp$cay bardak.webp$ikea kadeh.webp$su bardak.webp
bardak ve kadehler

$DSC06023.webp$bernardo rende.webp$DSCF4452.webp$DSCF4454.webp
limonluk süzgeç rende

$DSCF4453.webp$DSC06047.webp$Fotoğraf0655.webp$Fotoğraf0713.webpEki Görüntüle 610858 $kase2.webp$pr_01_2069_min.webp kaseler

$kavanoz.webp$Fotoğraf0687.webp$DSC06026.webp$kavanoz2.webp
$kare.webp
kavanozlar

$saklama kabı.webp$Fotoğraf0688.webp$Fotoğraf0676.webp$Fotoğraf0675.webp$Fotoğraf0674.webp$Fotoğraf0652.webp$DSCF4447.webp$DSCF4445.webp$DSCF4443.webp$Fotoğraf0647.webp plastik araç gereç, saklama kapları ve diğer ıvır zıvırlar :)

$tuzluk karabiberlik.webp$kesme tahtası.webp$Fotoğraf0712.webp$Fotoğraf0650.webp
yağdanlık, kesme tahtası, bıçak ve tuzluk karabiberliklerden bazıları:)

$DSCF4455.webp$Fotoğraf0680.webp$DSC06055.webp$Fotoğraf0683.webp
cici mutfak önlüğüm :) onu çok aradım :) mutfak havluları ve tepsim..

$Fotoğraf0644.webp$Fotoğraf0616.webp$Fotoğraf0615.webp$Fotoğraf0612.webp$Fotoğraf0611.webp$Fotoğraf0636.webpEki Görüntüle 610895 $Fotoğraf0601.webp$DSCF4428.webp$DSC06041.webp$DSC06039.webp
uyku seti, nevresim ve battaniye. bunların çoğunun internette resmi yok malesef :(

$Fotoğraf0613.webp$Fotoğraf0678.webp$DSC06038.webp$DSC06037.webp
$DSC06036.webp$Fotoğraf0604.webp$bornoz takımı.webp$banyo takımı.webp
bornoz takımı, banyo havluları, ve kelebekli sabunluk:)

$Fotoğraf0689.webp$FC9225-500x500.webp$DSC06033.webp
elektrik süpürgem ve askılarım :)

şimdilik bu kadar kızlar daha çok eksiğim var biliyorum. daha tecrübelilerden yardım istiyorum :)

Eklentiler

• $AAAAAlRW6QgAAAAAAOCNXQ.webp
    $AAAAAlRW6QgAAAAAAOCNXQ.webp
    4 KB · Görüntüleme: 101
cezvemi aşağıya eklemiş niye öyle yaptı anlamadım neyse:) kızlar yorumlarınızı beklerim :)

Canımm ilk yorum benden galiba, uğur getirsin inşallah sana.
Maşallah canımm ben hepsini çok çok beğendimm, aşkla,mutlulukla güzel günlerde kullanın inşallah,Allah tamamına erdirsin canımm..:nazar::nazar::16::16:

Maşallah. :nazar:
Baharatlıklarınız harika, ben de ondan aldım, daha kullanmak nasip olmadı ama çok çok güzel. :)
Bir de gündelik tabaklarınıza ve fincan setlerinizi çok beğendim. Sadecik, çok hoş. :)
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eylesin. :nazar::nazar::nazar:

Canımm ilk yorum benden galiba, uğur getirsin inşallah sana.
Maşallah canımm ben hepsini çok çok beğendimm, aşkla,mutlulukla güzel günlerde kullanın inşallah,Allah tamamına erdirsin canımm..:nazar::nazar::16::16:

evet ilk yorum senden gelmiş işallah uğur getirir :) çok teşekkür ederim bende güzel günlerde kullanabilmek için can atıyorum :)

Maşallah. :nazar:
Baharatlıklarınız harika, ben de ondan aldım, daha kullanmak nasip olmadı ama çok çok güzel. :)
Bir de gündelik tabaklarınıza ve fincan setlerinizi çok beğendim. Sadecik, çok hoş. :)
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eylesin. :nazar::nazar::nazar:

amin canım çok sağol :) baharatlıkları annem almış bende görünce çok beğenmiştim gündelik tabakları nişanlımla seçtik dümdüz olsun sade olsun istedik ikimizde :)

tüm LDIKLrın çok guzel canım allah agız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah... bardak takımların cok sade ve guzeller (kadeh, su bardagı...) bunlar mısafırlık mı yoksa gunluk mu ? ve nerelerden aldın acaba? bende oluşturmak ıstıyorum da ama daha begendıgım bırsey cıkmadı bernardo grace serısı dıkkatımı cektı onun dışında yok...

canım çok sağol :) bende bernardodan alışveriş yaparken kadeh takımlarına bakmıştım ama almaktan vazgeçtim sonra çok pahalı gelmişti :) kadehleri ikeadan aldım su bardağım ve çay bardaklarım paşabahçe kipadan almıştım ve diğer tüm alışveriş yerlerinde var nerdeyse :) ve çok uygun oldu ben hem misafirlik hem de günlük olarak düşündüm o şekile ayırmadım pek bi tek yemek takımımı misafirlik olarak ayırdım onun dışında herşeyimi gündelik olarak kullanıcam :)

Allah huzurla kullanmanızı nasip etsin,hayırlı olsun...kahwaltı takımının markası nedir? renklerini çok beğendim:) Yemek takımımız aynı çok beğenerek almıştım

Topiğin hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullan aldıklarını inşallah, hepsi çok hoş :16:

güle güle aşkla kullan canım bayağı almışsın maşallah görülen o ki en çok cam ürünlerine ağırlık vermişsin bende cam ve porselen ürünlerine ağırlık veririm :34:hepside çok güzel:16:

güzel günlerde aşkla kullan

ayy çok güzeel aldıkların canım iyi günlerde aşkla mutlulukla kullan :46::46::46:

Topiğin hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullan aldıklarını inşallah, hepsi çok hoş :16:

canım çeyizlerinin hepside çok güzel güle güle kullan baya yol katetmişsin devamınıda bekliyoruz

çeyizlerin çok güzeller aşkla kullan cnaım:16:

sağolun canlarım inşallah allah hepimize kısmet etsin güzel günlerde kullanmayı ..:) mutfak eşyalarına iyce yoğunlaştım onları bitirmek istiyorum tamamen ama eksiklerim var hala ıvır zıvır çok şeyi var mutfağın :)

Allah huzurla kullanmanızı nasip etsin,hayırlı olsun...kahwaltı takımının markası nedir? renklerini çok beğendim:) Yemek takımımız aynı çok beğenerek almıştım

sağol canım amin :) kahvaltı takımını bernardodan almıştım pembiş pembiş benimde çok hoşuma gitmişti :) yemek takımıda ordan zaten yemek takımını almayı kafama koymuştum o modeli sonra gezinirken orda kahvaltı takımını görmüşütm oda çıksın aradan dedim :) sende güle güle kullan canım :)

güle güle aşkla kullan canım bayağı almışsın maşallah görülen o ki en çok cam ürünlerine ağırlık vermişsin bende cam ve porselen ürünlerine ağırlık veririm :34:hepside çok güzel:16:

sağol canım çok teşekkür ederim :) cam ürünleri doğru söylüyosun mutfak çeyizini bitirmeye karar verdim öncelikle o daha zor geldi çünkü :) aslında çaydanlığmı filanda aldım ama resmini koyamadım internette yoktu resmi bende çekemedim resmini çoğu diğer eşyamla beraber büyük bi çeyiz yığınının altında kaldı :) hepsini çıkarıpta resmini çekemiyorum :)

hepsi çok güzelmiş özellikle de havanını çok beğendim :1: Allah mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin inşAllah :nazar:

Back