Dibine kadar saçmalamaca:)

la harbi harbi gelen kaçıyo anladılar tabi benm manyak oldumu ama valla bakın hele okuyosnız bu satırları gelin la valla bakın güldürcem sizi:2::2:

o şişeyi alacamm bennn anladın senn :KK4::KK4::KK4::KK4: al sana :KK57: :KK57:

ama burası saçmalama topiği:KK53: saçmalasana özlem stres atma topiğii:KK47: bi kere bile saçmalamadın çabuk saçmala saçmalamazsan saçmalarım saçmalanmazsa saçmalanmadan durulmaz durulmazsa nolur saçı malanmışş taranmış kafadan eksildi ah ulannnn dünya şimdi varyaaaa:26:

ama burası saçmalama topiği:KK53: saçmalasana özlem stres atma topiğii:KK47: bi kere bile saçmalamadın çabuk saçmala saçmalamazsan saçmalarım saçmalanmazsa saçmalanmadan durulmaz durulmazsa nolur saçı malanmışş taranmış kafadan eksildi ah ulannnn dünya şimdi varyaaaa:26:
Oğlum ne biçim saçmaladın lan:KK53::KK53:
Hade ben çıkıom kendinize iyi bakın,iyi gecelr:KK42::KK42:

kendine gel olumm bu yazdıgını okurken ahanda şüle oldummm:111::111::111::111::111::111:

kendine gel olumm bu yazdıgını okurken ahanda şüle oldummm:111::111::111::111::111::111:

amacım oydu:KK53: ama bu topik bomboş neden kimse yo bedduamı aldım ne oldu:26: yarına dolar inş. eski yeni farkeylemez gelin topiğime:26::KK19:

amacım oydu:KK53: ama bu topik bomboş neden kimse yo bedduamı aldım ne oldu:26: yarına dolar inş. eski yeni farkeylemez gelin topiğime:26::KK19:

sen benimmm düşmanımsın artık telliogulları seniiiii:KK4::KK4::KK4::KK4:

Gününüzz aydın sabahlarınız şen olsun yollarınız hayırlı olsun bayırlı olmasıııın :KK76: Erkenciyim bugün galiba:26:

Gününüzz aydın sabahlarınız şen olsun yollarınız hayırlı olsun bayırlı olmasıııın :KK76: Erkenciyim bugün galiba:26:

ben daha erkenciyim şuanda yorgunluktan sürüngene dönüşmek üzereyim:KK53: ama buraya gelince surat ifadem böle oluyı:KK53: günaydınnn kuzumm:KK16: dün erkenden kaçtın:KK20: bak kimsede gelmiyii:KK14:

süper bi topik olmuş :KK1: allah iyiliğinizi versin emiiii:KK52:

kimse yok yine yik yine yok yalnız bıraktınız beni iki saçmalayim dedim ne olurdu gelseydiniz:KK14::KK14::KK14:

X