- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende iyiymm kuzumm teşekkür ederimmm yuvarlanıp gidiyoruz bakalımm
yemek yapıo musun canım kursa gidiyorsun demi
saçı ne yaptın duygusal alem nasıl ay ne çok soru sordum
sırayla gel evladımm ivet bugun sadece tatlı yaptık ama keşkül yaptık yarın menüde içli köfte kurabiyeler felan olacakmışş bebegimm daha yeni yeni başlıyoruz ama uyku proplemim de olmasa daa iyi olacakk
saçım cikolata rengi oldu bakırla karışınca hoş bi renk oldu idare ediyorum şimdilikkk yarın doktora gideceğimm amelyat için gün alacagımmmm
onun haricinde duygusal alemde de konşacak konu bulursak iyi olacak
çok şükür öyle büyük derdim yok da işte çok küçük meseleleri takıyorum mark ya can sıkıcı boş insanlar için üzüyorum kendimi :26:
ay ne güzel yapın öğrenin çok sevindim.Saçların da iyi olmuş bak üzüldüğüne değmemiş.Ne ameliyatı canım hayrola:26:
bende cok seviniyoömmmm eh kuzum o kadarda iyi değl ama napaymmm burnumdan et var bu yüzden nefes alamıyorum birde kemik eriliği artık ne kadar korksamda ameliyat olcamm
yeter hergün iki espri karnın ağrımasın gaz yapıyo bu espriler öptüm kuzum ben kaçtım arada gel saçmala yada her daim beklerim
günaydın kuzularım margımmm nazarımmmm melekemm diğer tüm arkadaşlarım iki gündür burnumda tüttünüz lan
sevindirik oldummm hoşgeldiniz yavrular saç malanmazsa sıvanır ee sıva malayla yapılmıyomu lan
günaydın kuzularım margımmm nazarımmmm melekemm diğer tüm arkadaşlarım iki gündür burnumda tüttünüz lan
bak bak nasılda Politik konuşmussun burda seni gidii gidii iyiki espiri yap dedik la n yapmamıssın
gelmişken senin için bi espri yapcam lorisimmm
kasap et derdinde fettah can
Ya kırkbin yıL düşünsem aklıma bu espiri gelmezdi kızım nereden buluyorsun bunları söylesene bende espiri hazinemi geliştireyim olgunlaştırayım da meyvasını versinn artık,baksana donup kalıyorum bu anlamlı manidar güzelmi güzel espirilerinin karşısında sus puss seni okuyup gülüyorum