Dibine kadar saçmalamaca:)

yemek yapıo musun :KK56:canım kursa gidiyorsun demi
saçı ne yaptın duygusal alem nasıl ay ne çok soru sordum:KK25:

sırayla gel evladımm:KK53::KK53::KK53::KK53: ivet bugun sadece tatlı yaptık ama keşkül yaptık yarın menüde içli köfte kurabiyeler felan olacakmışş bebegimm daha yeni yeni başlıyoruz:KK56::KK56::KK56: ama uyku proplemim de olmasa daa iyi olacakk:KK56::KK56:
saçım cikolata rengi oldu bakırla karışınca hoş bi renk oldu idare ediyorum şimdilikkk yarın doktora gideceğimm amelyat için gün alacagımmmm:KK25:
onun haricinde duygusal alemde de konşacak konu bulursak iyi olacak:KK51:

sırayla gel evladımm:KK53::KK53::KK53::KK53: ivet bugun sadece tatlı yaptık ama keşkül yaptık yarın menüde içli köfte kurabiyeler felan olacakmışş bebegimm daha yeni yeni başlıyoruz:KK56::KK56::KK56: ama uyku proplemim de olmasa daa iyi olacakk:KK56::KK56:
saçım cikolata rengi oldu bakırla karışınca hoş bi renk oldu idare ediyorum şimdilikkk yarın doktora gideceğimm amelyat için gün alacagımmmm:KK25:
onun haricinde duygusal alemde de konşacak konu bulursak iyi olacak:KK51:

ay ne güzel yapın öğrenin çok sevindim.:KK1:Saçların da iyi olmuş bak üzüldüğüne değmemiş.Ne ameliyatı canım hayrola:26:

ay ne güzel yapın öğrenin çok sevindim.:KK1:Saçların da iyi olmuş bak üzüldüğüne değmemiş.Ne ameliyatı canım hayrola:26:

bende cok seviniyoömmmm:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39: eh kuzum o kadarda iyi değl ama napaymmm:KK31::KK31::KK31: burnumdan et var bu yüzden nefes alamıyorum birde kemik eriliği artık ne kadar korksamda ameliyat olcamm:KK50::KK50:

bende cok seviniyoömmmm:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39: eh kuzum o kadarda iyi değl ama napaymmm:KK31::KK31::KK31: burnumdan et var bu yüzden nefes alamıyorum birde kemik eriliği artık ne kadar korksamda ameliyat olcamm:KK50::KK50:

korkma kuzum ya sakinlik en iyisi:KK14: çok zor olmuyor bildiğim kadarıyla:KK30:Allah yardımcın olsun geçmiş olsun canım:KK34:

yeter hergün iki espri:KK53: karnın ağrımasın gaz yapıyo bu espriler:KK53::KK53: öptüm kuzum ben kaçtım arada gel saçmala yada her daim beklerim :KK53::KK16::KK55:

Patlatttt :KK51:2 3 esripikkkkk de bugün kız havamızı bulalım :26: :KK52:
bak arkideşlerin alınıyor burdamı takılcaz diye eheheh uğraş dur onlarlan
:KK53:

Pattiliiiim, nerelerdesiiiiiinnnnn
ne oluuuur geri döööööön, sabahları sensiz uyuyamıymmmmmmmmmm :KK25::KK25:

günaydın kuzularım margımmm nazarımmmm melekemm diğer tüm arkadaşlarım iki gündür burnumda tüttünüz lan:KK14:

Son düzenleme:
formumun güzel dişicanlarııı günümüz kutlu olsun kızlaaar:KK16:

selam kızcağızlarım
:KK16:Kasınlar gününüz kutlu olsun yorgundan hepinize sevgiler:KK23::KK23:

kadınlar gününz kutlu olsun:KK16: annem kadınlar matinasından yer ayırtmış:KK53::KK53: hazırlandım tipimi görseniz bu ne lan dersiniz:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

günaydın kuzularım margımmm nazarımmmm melekemm diğer tüm arkadaşlarım iki gündür burnumda tüttünüz lan:KK14:

bak bak nasılda Politik konuşmussun burda seni gidii gidii iyiki espiri yap dedik la n yapmamıssın :KK17:

gelmişken senin için bi espri yapcam lorisimmm:KK16:
kasap et derdinde fettah can:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Ya kırkbin yıL düşünsem aklıma bu espiri gelmezdi kızı
m nereden buluyorsun bunları söylesene bende espiri hazinemi geliştireyim olgunlaştırayım da meyvasını versinn artık,:KK9:baksana donup kalıyorum bu anlamlı manidar güzelmi güzel espirilerinin karşısında sus puss seni okuyup gülüyorum :KK36:

Ya kırkbin yıL düşünsem aklıma bu espiri gelmezdi kızı
m nereden buluyorsun bunları söylesene bende espiri hazinemi geliştireyim olgunlaştırayım da meyvasını versinn artık,:KK9:baksana donup kalıyorum bu anlamlı manidar güzelmi güzel espirilerinin karşısında sus puss seni okuyup gülüyorum :KK36:

dalgamı geçiyon lan:KK53: ama bak lorisim dinazorlar ben zorlamam:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

X