Dibi hemencik tutan tencerem

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Hanımlar hic yemek yakmayan tutturmayan ben şu emaye tencerelerle bi turlu anlasamiyorum 2 saniye karistirmayim hemen yaniyo kısık ateste olmasina rağmen zaten karstrdgmda bile sorun oluyor ocağın buyuk gozunde ama kısık ateste mercimek corbasi icin yag kavurdum yandı 1 kaşık yagim bosuna gitti sorun bendemi onda mi bilemedim :D doktum tekrar kucuk gozde kısık ateste yaptim ama devAmli hizli hizli karıştırarak:D emaye tencerede bu sorunu yasiyormuusnz

Hanımlar hic yemek yakmayan tutturmayan ben şu emaye tencerelerle bi turlu anlasamiyorum 2 saniye karistirmayim hemen yaniyo kısık ateste olmasina rağmen zaten karstrdgmda bile sorun oluyor ocağın buyuk gozunde ama kısık ateste mercimek corbasi icin yag kavurdum yandı 1 kaşık yagim bosuna gitti sorun bendemi onda mi bilemedim :KK70: doktum tekrar kucuk gozde kısık ateste yaptim ama devAmli hizli hizli karıştırarak:KK70: emaye tencerede bu sorunu yasiyormuusnz
Evet bende de var o sorun .. yanmadan da.koku geliyor zaten.. ben de zeytinyağlı yemekleri yaptıktan sonra onlara aktarıp öyle kullanıyorum ..

Hanımlar hic yemek yakmayan tutturmayan ben şu emaye tencerelerle bi turlu anlasamiyorum 2 saniye karistirmayim hemen yaniyo kısık ateste olmasina rağmen zaten karstrdgmda bile sorun oluyor ocağın buyuk gozunde ama kısık ateste mercimek corbasi icin yag kavurdum yandı 1 kaşık yagim bosuna gitti sorun bendemi onda mi bilemedim :KK70: doktum tekrar kucuk gozde kısık ateste yaptim ama devAmli hizli hizli karıştırarak:KK70: emaye tencerede bu sorunu yasiyormuusnz

Bende aynı sorunları yaşıyordum bana emaneye yerine çelik kullanmanın hem daha güvenli hem daha sağlıklı olduğunu söylediler. Bende akrabalarımın tavsiyesiyle Gülsanın çelik tencerelerinden aldım. Gayet memnunum hiç dibi tutmuyor. http://www.gulsan.com.tr/ Tavsiye ederim.

Back
X