Diane35 kullanımı yardım...

Kızlar bende de pko varmış.dr.dıane verdı 1,5 aydır adet göremediğim için de farlutal verdı ama ılac bıtelı 3 gun oldu tık yok...cok canım sıkkın.ne zaman olacak bılmıyorum.bana da 5.gun kullanmamı soyledı.bır baslasam artık 3 ay kullanıcam ben de...:43:

bayanlar bende de aynı sorun var yıllardır doğum kontrol hapları kullanıyorum ama halen adetim düzelmedi. bizim bu durumumuz ne olacak internetten ismini hatırlamadığım bir doktor pko luların doğum kontrol hapı yerine altına yatan sebebin ne olduğunun araştırılması diye yazmış. doktorundan bu konuda herhangi bir bilgi alan varmı

kizlar adetiniz olmuyorsa dogal yolla birseyler deneseniz..
mesela benimde gecikmeli oluyordu,ben karisik civan percemi ictigimde adetten 15 gün önce gayet düzenli oldu ada cayindada olmustu..
hatta caysizda oluyordm ama dr. d.kontrol verdi adet önce karin agrilarim oluyor diye,
ama yüzündeki sivilceler bi türlü gecmedi önceden daha iyidi simdi degil,birde hapi pazartesi biraktim ama hic olacak gibi degilim
aman 2 kutum daha var icmesem diyorm ama belki karin agrilarima bi care olur umuduyla iciyorum..
ayrica okuduguma göre diana35 in yan etkileri digerlerinden fazlaymis hormon yuklemesi daha fazlaymis ona ragmen sivilcelerim var anlamiyorum ben bu isi,herkese kolay gelsin insallah herkes derdine care bulur

kızlar ben 6 kutu kullandım daine35 i evet işe yarıyor ama bıraktıktan sonra eski haline geri dönüyorsun. bence doğal yollarla etki eden bir şey kullanılmalı.ben hayıt tohumu aldım onu kullanacağım.umarım iyi gelir

ya benim mensim olmadi henüz pazartesi biraktim bugün persembe canim skiliyor hazir normal düzenimi bozdu ne yapacam ben bilemedim :(((((((

Ya ben de bu ilaci kullaniyorum, hormon bozukluğu için. Bi gün icemedim unuttum. Bi şey olur mu ?

Back