Diane35 kullanımı yardım...

Elif26

@şkısın@ @şık
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
606
11
96
İlaca ilk başlarken adetin 1 ve 5. günleri başlanır deniyor adetimin 8. gününde başlamamın bir zararı olurmu lütfen bilgisi olanlar cevap yazmı bir sonraki adetimi beklemek istemiyorum.......

bunu bana sivilcelrım içinn vermıstı doktor ama almadımmm doktor bana da aynısını sölemıstı kullanım zamanlarının benje senn doktorunun dedıgıne gore kullan demekkı kullanımı böle

1.5 sene kullandım diana35 i.adetın ılk gunu başla tavsıye edılmeyen sekıllerde baslama bence, kullandıkca goreceksın cildi gercekten guzellestırıyor ve kıllanmayı engellıyor vede azaltıyor.ama çok duygusal oluyosun :a015: ben haftada en az 2 posta aglıyordumm cevrendekı yakınlarına cok iş dusuyor ve bıde bıraz asabı olabılıyosun jeyyar:teytey:sırnaşık şey

Teşekkürederim arkadaşlar.Bana doktorum pko için vermişti özelliklede tüylenme için bir süre kullanmıştım ve gerçekten tüylerimi azaltmıştı.şimdi tekrar başlamamı istedi ilacı aldım adetim düzensiz olduğu için tekrar ne zaman adet olurum bilmiyorum.Onun için sordum ama en iyisi bir sonrakini beklemek.........

ya bana doktor dedı ama ben kullanmadımmm almadımkı kullanayımm herkess kullanma dedı doktor bana her genc kız kullanmaz dedıgı içinn ben kullanmadım ılacınn yan etkısı nedır bılemedım korkttumm ne bılım yaaa

arkadaşlar bende doktorumun yaptığı testler sonucunda hormon bozukluğu çıktı doktorum da bana diane 35 verdi ama sonra ben onu bıraktım. üniversitede okuyordum ve devam edemedim. 1 ay sonra evleniyorum. nasıl olsa doktorum bunu bana verdi hem tedavime devam edeyim hemde doğum kontrol olsun diye başladım. şimdilik bir şikayetim yok ama aldığım ilacın kutusunda (diane 35) oral kontraseptif değildir yazıyor. bu ne anlama geliyor? yani doğum kontrol değil mi bu sadece hormonlar için mi kullanılıyor?

Öncelikle merhabalar benim sorum şu 19 gün önce korunma amacıyla doktorum yasmin hapını verdi 12 tane içtikten sonra adet dışı bi kanama gördüm kanamam hala bitmedi hapı bırak dedi sonra adet göreceksin dedi şimdi ikisi karışmış durumda ve kanamam durmuyor böyle bi olay başından geçen varsa yazarsa sevinirim yani ara kanam yaşayan varmı şimdiden teşekkür ederim

ben diane35 kullanıyorum ve ilk kutu yeni bitti ama son 2hapı kaldığı zaman kahverengi bi akıntı oldu.1 gün biraz fazla 2. gün azdı..birkaç gün sonra adet olmam lazım..sizde de böyle bişi oldu mu?neden kahverengi akıntı oldu? doktor pco için vermişti ama benim her ay adetlerim düzenli olurdu ve ultrasonda da bişi görmemişti ,hormon tahlilinde çıkmıştı.

Bende yaklaşık 2 sene önce diane35 kullanmıştım 6 ay boyunca.bende kist ve sivilce vardı.kistimi eritmişti 6 ay sonunda.ve cildim bebek gibiydi.şimdi sivilce derdim var malesef geçmek bilmediler..Diane kullanırken etrafdaki çok bilmişler aman kullanma kısırlık yapar dediler daha da doktora gitmedim.Keşke gitseydim..korma kullan

bnde yasmin kullanmıştım 6 ayda 8 kilo aldım.. diane nin böyle etkisi war mı ki? :sinifsinif:

bende kullandım..banda saç dökülmesi vardı onun için vermişti saç dökülmem durdu ayrıca cildede iyi geldi.....
ben dr nın dedıgını tam anlaıyla kullandım.....
o yüzdenmi bilmiyorum en güzeli dr nın dedigine uymak ......

Doktor bana adet düzensizliği için vermişti.
Adetim 3 ay olmadığı için ben hapı alır almaz başladım.Hapı kullandıktan sonra regl oldum.

Bende diane35 kullandm 10gunde 5kilo aldm smdi başka kullanmak istyrum ama tüm
doktorlar aynısını weryr:(

merhaba arkadaşlar.yaklaşık 3 hafta önce tüylenme,adet düzensizliği (adet düzenim 1.5 - 2 ay )şikayetlerimle gittiğim doktorum bana polikistik over teşhisi koydu.(bilmeyenler için:polkistik over ,yumurtaların üstünde oluşan kistler).yaptırdığım hormon testinde hormonlarda herhangi bir düzensizlik çıkmadı.sanırım genetikmiş.tedavi olarak da ilaç tedavisi önerdi(şimdilik bebek düşünmediğimz için).farlutal ve diane kullanmamı istedi.farlutal bittikten sonra regl oldum.ve 5. günde de diane ye başladım.
bir haftadır diane kullanıyorum.ve yan etkilerinden rahatsız olmaya başladım.göğüslerimde aşırı hassasiyet ve şişkinlik.kilo artışı ( 1 kilo ).1 hafta da 1 kilo. bunlar beni çok rahatsız etti.
internette kullanıcı yorumlarına baktım.hekes aynı şeyden şikayet ediyor.göğüslerde şişlik-hassasiyet.aşırı kilo artışı.ve hiç bir işe yaramadığı söyleniyor.şikayetler hap bittikten sonra tekrar başlıyormuş.:(
ne yapacağımı bilemiyorum.bıraksam bir türlü bırakmasam iki türlü:)).

kızlar bana da adet düzensizliği sebebi ile diane 35 verdi doktor.2 aydır kullanıyorum.çok zayıfım yazılanaları okuyunca kilo aldırıyor diye sevinmiştim ama tam aksne iiyice zayıfladım ben yhaa siz nasıl kilo almayı başardınız acaba??:8:

bende diane 35 kullandım 5 gün sürüyor adetim doktor üçüncü günü kullanmaya başlamamı önerdi.çok dikkatli ve aksatmadan kullandım sonuca şükürler olsun ulaştım

bende kullaniyom 3aylik bir kullanim birinci kutu bitti fakat benim sivilcelerde habire cikyior..daha once baska bir marka kullanmistim o zaman cildim baya güzellesmisti anlamiyorum neden böyle cenemde sivilceler var adet oalcagim zamanda hala cikiyor bende bir etkisi olmadi mi acaba?

kıslar bende pkoluyum.doktora 15 20gün önce gittim.adetim düZENSİZ.doktor adet söktürücü verdi ve adet oldum.adetinin 3.günü diane35 kullanmamaı söyledi.1ay kullan dedi.ben metformin kullanarak 6ay önce hamile kaldım fakat düşük yaptım.3buçuk senelik evliyim.pko bas belam.
acaba kıslar diane 35 1ayda ne gibi şeyler yapabilirki.benim gbi pko için kullanan varmı.:36:

Back