Diane doğum kontrol hapı

Tasbebek09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
590
930
Kızlar merhaba
Bugün doktora gittim evlencem doğum kontrol hapı istedim. Diane diye bir hap yazmış. İnternetten baktım çok iyi şeyler görmedim ilaç hakkında kullananlar yorumlarınız nedir.
doktor hiç tahlil filan yapmadı sorular sordu yok kan pıhtılaşması var mı ailede. Herhangi bir hastalığın var mı diye. Ultrasona baktı sadece normal mi yani böyle mi oluyor. Daha önce yasmin kullandım onu mu kullansam diyorum. Ya da başka bir doktora daha mı gitsem.

Hormon bozukluğundan dolayı kullanıyorum. İlacı araştırırken üretici firma Bayer’in doğum kontrol hapı olarak tavsiye etmediğini okumuştum.

Peki doktorun böyle tahlilsiz ilaç yazması normal mi? Ya emin olamadım o zaman bende kafama göre alayım bi ilaç. Yani güvenemedim doktorada ilacada bilmiyorum
Ben kafama göre başlamıştım evlenmeden önce. Sonra gittim doktora ben hap kullanıyorum kafama göre başladım dedim. Hiç önemsemediler ne tahlil ne ultrason. Meğersem amh düşükmüş bilsem hiç korunmazdım. Evet normal değil ama böyle yapıyolar maalesef.

Devlette mi böyle acaba. Özele gitsem bide diyorum. Bende kafama göre eczacının tavsiyesi ile yasmin kullandım daha önce hem koruma olsun hem vucuduma etkisi olsun herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Direkt onu alsam mı ya.

Özelde de çok farketmeyecektir bence siz bilirsiniz.

Tahlil yapsa da yazacağı ilaç değişmeyecek. Kullanmadan vücudunuzda ne gibi etkilere sebep olduğu anlaşılmıyor çünkü. Doğum kontrol haplarının etkileri herkes de farklılık gösteriyor.

Tahlil yapsa da yazacağı ilaç değişmeyecek. Kullanmadan vücudunuzda ne gibi etkilere sebep olduğu anlaşılmıyor çünkü. Doğum kontrol haplarının etkileri herkes de farklılık gösteriyor.
O zaman yasmin kullanayım ben en azından daha önce deneyimledim

Maalesef böyle oluyor, öyle tahlil yapıp hormon seviyesine göre falan vermiyorlar. Ellerinin alışık olduğu bir marka var herkese onu yazıyor çoğu, yasmini daha önce kullanıp da yan etkisini görmediyseniz ondan devam edin bence, diana 33 bende çok ciddi ödem yapmış 1 ayda 5 kilo almıştım (sözde folikül kisti için önermişti doktor), her bünye aynı değil sizde böyle bir şey olmayabilir de

Özele gitseniz de aynı olacak, boşa yorulmayın derim ben

Evet ben öyle sandım bakcaklar her şeye diye sadece ultrasondan baktı o kadar sorular sordu yazdı geçti. İnternetten bakayım bi dedim nasıl ilaçmış diye olumsuz filan yazıyor yok yasaklandı filan emin olamadım yani şimdi kullanırım bişey olur. Yasmini 1 sene kullandım herhangi bir olumsuz durum yaşamadım eczacı vermişti doktora gitmemiştim böyle. Dedim şimdi gideyim düzgün olsun belki bakarlar tahlil yaparlar dedim yok.

Merhaba ben senelerce Yasmin kullandım hiç bir yan etkisini görmedim. Şuan hamileyim yasmini bırakır bırakmaz hamile kaldım. Kontrol hapı kullanırken saati saatine içmeyi unutmayın. Daha önce zaten Yasmin kullanmışsınız, vücudunuz da yan etkiye sebebiyet verseydi 1 sene de verirdi. Ben yaklaşık 3-4 yıl kullandım yan etkisini görmedim.

Bencede alın hiç bişey olmaz dokyorda madem kullanın demiş. Bende ikisinide kullanmıştım ikiside güzel kilo yapmadılar en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…