- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
-
- Konu Sahibi Tasbebek09
Peki doktorun böyle tahlilsiz ilaç yazması normal mi? Ya emin olamadım o zaman bende kafama göre alayım bi ilaç. Yani güvenemedim doktorada ilacada bilmiyorumDiane de güzeldir yasmin de yazz da. Içinize hangisi siniyosa onu kullanın.
Ben kafama göre başlamıştım evlenmeden önce. Sonra gittim doktora ben hap kullanıyorum kafama göre başladım dedim. Hiç önemsemediler ne tahlil ne ultrason. Meğersem amh düşükmüş bilsem hiç korunmazdım. Evet normal değil ama böyle yapıyolar maalesef.Peki doktorun böyle tahlilsiz ilaç yazması normal mi? Ya emin olamadım o zaman bende kafama göre alayım bi ilaç. Yani güvenemedim doktorada ilacada bilmiyorum
Evet onu bende okudum. Fransa yasaklamış hatta ilacı ne yalan söyleyim korktumHormon bozukluğundan dolayı kullanıyorum. İlacı araştırırken üretici firma Bayer’in doğum kontrol hapı olarak tavsiye etmediğini okumuştum.
Devlette mi böyle acaba. Özele gitsem bide diyorum. Bende kafama göre eczacının tavsiyesi ile yasmin kullandım daha önce hem koruma olsun hem vucuduma etkisi olsun herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Direkt onu alsam mı ya.Ben kafama göre başlamıştım evlenmeden önce. Sonra gittim doktora ben hap kullanıyorum kafama göre başladım dedim. Hiç önemsemediler ne tahlil ne ultrason. Meğersem amh düşükmüş bilsem hiç korunmazdım. Evet normal değil ama böyle yapıyolar maalesef.
Özelde de çok farketmeyecektir bence siz bilirsiniz.Devlette mi böyle acaba. Özele gitsem bide diyorum. Bende kafama göre eczacının tavsiyesi ile yasmin kullandım daha önce hem koruma olsun hem vucuduma etkisi olsun herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Direkt onu alsam mı ya.
Bence Yasmin’e devam edinEvet onu bende okudum. Fransa yasaklamış hatta ilacı ne yalan söyleyim korktum
Ya ne bileyim ben tahlil yapcaklar bakacaklar ona göre yazacaklar filan sanıyorum böyle olduğunu bilseydim uğraşmazdım bileÖzelde de çok farketmeyecektir bence siz bilirsiniz.
8 sene önce kullandım ama etkileri inş aynı olurBence Yasmin’e devam edin
O zaman yasmin kullanayım ben en azından daha önce deneyimledimTahlil yapsa da yazacağı ilaç değişmeyecek. Kullanmadan vücudunuzda ne gibi etkilere sebep olduğu anlaşılmıyor çünkü. Doğum kontrol haplarının etkileri herkes de farklılık gösteriyor.
Maalesef böyle oluyor, öyle tahlil yapıp hormon seviyesine göre falan vermiyorlar. Ellerinin alışık olduğu bir marka var herkese onu yazıyor çoğu, yasmini daha önce kullanıp da yan etkisini görmediyseniz ondan devam edin bence, diana 33 bende çok ciddi ödem yapmış 1 ayda 5 kilo almıştım (sözde folikül kisti için önermişti doktor), her bünye aynı değil sizde böyle bir şey olmayabilir deKızlar merhaba
Bugün doktora gittim evlencem doğum kontrol hapı istedim. Diane diye bir hap yazmış. İnternetten baktım çok iyi şeyler görmedim ilaç hakkında kullananlar yorumlarınız nedir.
doktor hiç tahlil filan yapmadı sorular sordu yok kan pıhtılaşması var mı ailede. Herhangi bir hastalığın var mı diye. Ultrasona baktı sadece normal mi yani böyle mi oluyor. Daha önce yasmin kullandım onu mu kullansam diyorum. Ya da başka bir doktora daha mı gitsem.
Özele gitseniz de aynı olacak, boşa yorulmayın derim benDevlette mi böyle acaba. Özele gitsem bide diyorum. Bende kafama göre eczacının tavsiyesi ile yasmin kullandım daha önce hem koruma olsun hem vucuduma etkisi olsun herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Direkt onu alsam mı ya.
Evet ben öyle sandım bakcaklar her şeye diye sadece ultrasondan baktı o kadar sorular sordu yazdı geçti. İnternetten bakayım bi dedim nasıl ilaçmış diye olumsuz filan yazıyor yok yasaklandı filan emin olamadım yani şimdi kullanırım bişey olur. Yasmini 1 sene kullandım herhangi bir olumsuz durum yaşamadım eczacı vermişti doktora gitmemiştim böyle. Dedim şimdi gideyim düzgün olsun belki bakarlar tahlil yaparlar dedim yok.Maalesef böyle oluyor, öyle tahlil yapıp hormon seviyesine göre falan vermiyorlar. Ellerinin alışık olduğu bir marka var herkese onu yazıyor çoğu, yasmini daha önce kullanıp da yan etkisini görmediyseniz ondan devam edin bence, diana 33 bende çok ciddi ödem yapmış 1 ayda 5 kilo almıştım (sözde folikül kisti için önermişti doktor), her bünye aynı değil sizde böyle bir şey olmayabilir de
O zaman öyle yapayım ya yasmin alayım baktım memnun kalmadım filan geri dönerim dianeye geri.Özele gitseniz de aynı olacak, boşa yorulmayın derim ben