• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diane 35 kullanıyorum hamile olabilir miyim

ipek_can

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
2
0
286
Kütahya
öncelikle herkese merhaba, buraya yazmaya cekindim cünkü yaşım 19 fakat bir konu canımı çok sıkıyor. ben ekim ayından beri diane35 kullanıyorum doktor adet düzensizliğim ve fazla tüylenmem olduğu için vermişti ama tam olarak düzenli alamadım arada bi kaç gün atladığım oldu hep. şubat ayından beri düzenli olarak kullanmaya başladım ama mart ayının sonunda ilacım bitti ve alamadım. 1 hafta önce almaya başladım tkrar fakat 4 gün önce erkek arkadaşmla yüzeysel olarak birlikte oldk tam olarak değil. fakat zevk suyu biraz üst kısmıma bulaştı( meni değil) . 4gündürde sürekli mide bulantısı çekiyorum aslında adetim yakın bu yüzdende olabilir bilmiyorum kendimi tuhaf hissediyorum dediğim gibi yazmaya cekindim ama kötü hissediyorm lütfen yardım edin ablalarımm :( :'(

Son düzenleme:
Öncelikle belirtmeliyimki diana35 korunma değil hormon duzenleme için kullanılır koruyucu duzeyı cok düşüktür.Yüzeysel bir beraberlikte hamıle kalacağınızı sanmıyorum yüzeysel değilse bunun hakkında yorum yapamayız sen en iyisi bir test alıp yap vakit geçmeden..

öncelikle herkese merhaba, buraya yazmaya cekindim cünkü yaşım 19 fakat bir konu canımı çok sıkıyor. ben ekim ayından beri diane35 kullanıyorum doktor adet düzensizliğim ve fazla tüylenmem olduğu için vermişti ama tam olarak düzenli alamadım arada bi kaç gün atladığım oldu hep. şubat ayından beri düzenli olarak kullanmaya başladım ama mart ayının sonunda ilacım bitti ve alamadım. 1 hafta önce almaya başladım tkrar fakat 4 gün önce erkek arkadaşmla yüzeysel olarak birlikte oldk tam olarak değil. fakat zevk suyu biraz üst kısmıma bulaştı( meni değil) . 4gündürde sürekli mide bulantısı çekiyorum aslında adetim yakın bu yüzdende olabilir bilmiyorum kendimi tuhaf hissediyorum dediğim gibi yazmaya cekindim ama kötü hissediyorm lütfen yardım edin ablalarımm :( :'(
bu ıhtımalle hamıle kalınmaz densede ımkansız değildir. o yüzden keske dıkkat etseydın . yasın cok kucuk güzelim nıye boyle bır hata yaptın. sakın daha da ılerısıne gıtme abla tavsıyesı cok pişman olursun . doktora gıtmende fayda var canım özele gıt aılene gıtmesın bu bılgı ;)

Öncelikle belirtmeliyimki diana35 korunma değil hormon duzenleme için kullanılır koruyucu duzeyı cok düşüktür.Yüzeysel bir beraberlikte hamıle kalacağınızı sanmıyorum yüzeysel değilse bunun hakkında yorum yapamayız sen en iyisi bir test alıp yap vakit geçmeden..

hayır canım diane 35 direk doğum kontrol hapıdır doktor banada vermişti çünkü

Diane 35 dogum kontrol hapidir Dogum kontrol hapi yaninda baska seyler icinde yazar doktor Duzensiz kullandigin icin yuzde yuz koruma saglamaz bu hap

yok canım hamile değilsin..bende diane 35 kullandım bende de çok felaket mide bulantısı yapıyordu..yan etkisi yani.

Bende bu ılacı yılar once adet duzensızlıgı ıcın ıcmısdım.Ve dogum kontrol hapı olarakda kullandım. Sonra degıstırmısdım ılacı. Dogumdan sonra yuzumdekı tuylerrde artıs olunca hormon tahlılı yaptırdım. Gecen hafta dr.polıkıstıkover teshısı koydu ve diane 35 lik yazdı.

Ve uyardı.Bu asla dogum kontrol ılacı degıldır. Korunma yontemını bırakmadan bu ılacı ıcmelısınız dıye. Sasırdım...

Bende bu ılacı yılar once adet duzensızlıgı ıcın ıcmısdım.Ve dogum kontrol hapı olarakda kullandım. Sonra degıstırmısdım ılacı. Dogumdan sonra yuzumdekı tuylerrde artıs olunca hormon tahlılı yaptırdım. Gecen hafta dr.polıkıstıkover teshısı koydu ve diane 35 lik yazdı.

Ve uyardı.Bu asla dogum kontrol ılacı degıldır. Korunma yontemını bırakmadan bu ılacı ıcmelısınız dıye. Sasırdım...

diane 35in içinde diğer haplarla aynı miktarda hatta daha fazla hormon var doktorunuz neden öyle dedi bilemiyorum ama belki sizinki pko ile ilişkili bi durum olabilir yoksa genelde aynı haplar hem adet düzensizliği ve hem de korunma için kullanılır

4 günde hamile kalınıp mide bulantısı başlar mı acaba?

Doğum kontrol hapı ama düzenli kullanmak şart.Düzenli kullanmadığun takdirde koruyuculuğunu yitiriyor.En pahalı haplardan da biridir ayrica.Diğerleri kadar hormon içermediği için de ayrica tercih ediliyor.O doktorun neden öyle söylediğini de anlamadım.Uzun süre bu ilacı kullandım ben.Üstelik yumurtlamam çok düzgün ve hamile kalmam çok basit. Allah isteyen herkese versin, istediğim an 3 kere (takvim önemli tabi) hamile kaldim.Bu hamileliklerden biri de bu ilaçtan 1 adet ilaci almayi unuttuğum zaman oldu. 2-3 günlük gecikmeyle mide bulantisi, migren ve guatr hastalarinda olabiliyor.Ama daha erken olanlar korkudan kaynaklidir.Hamile olduğunu zannetmiyorum ama gidip bir kan testi yaptir bekleme bu stresle. Sonra da hemen imha et tabi.Korunma yollarini da bilmiyorsun madem bu işlere girme.Bugun tutmaz yarin tutar. Bu yaşta yazık olur.Gerçi tavsiye küfür gibi gelirşimdi, bari öğrenin.İnternet elinizin altında..İlaçların çoğuna da adetin ilk günü başlaniyor. içinde de yazar.

bende diana 35 kullanıyorum ama düzensi kullanırsan fayda göremezsin..ben ilacımı u.utmamak için 6 aylık hatırlatma kurdum her aksam aynı saatte hatırlatıyo ve ilacımı içiyorum.sende böyle yap bence

Back