Diane 35 kullanımda ve bırakma

Easem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
204
3
48
İstanbul
Merhaba ben 4 yıldır diane 35 kullanıyorum, ara ara bıraktığımda mutlaka yüzümde kalıcı olan ağır sivilce yapıyor
Doktora gittiğimde 6 ay kullanmam gerekli diyor,
Bu durumda olan var mi?

bende 8 ay falan kullandım daha sonra hamilelik istediğim için bıraktım ve bıraktığım ay sivilceler çıktı yüzümde sırtımda

Cevap icin teşekkür ederim :) peki sivilce bitti mi Yada devam ediyo mu kac aydır bıraktınız çünkü bende her bırakmak istediğim de sivilce çıkıyor hatta ilacın 7 gun ara verdigim anda bile çıkıyor malesef

Bende evlenmeden önce adet dönemlerinde 1 ya da 2 tane sivilce çıkardı cildiyeye gittim onlarda çıkmasın diye keşke gitmez olaydım verdiği ilaçlar daha beter yaptı tabi ilaçları bıraktım sonra bende her ay bir sürü sivilce çıkmaya başladı jinekoloğa gidip bir süre diane 35 kullandım kullandığım süre de sivilcelerim biraz geçmişti ama bırakınca birden çıkmaya başladılar ilacı bırakalı 1,5 yıl oldu halen de çıkıyolar

bende yasmin kullanıyorum 1 ay ara versem kullanmaya hemen yüzümde sivilcelenme yapıyor küçük küçük

Bende bırakmaya korkuyorum acaba sebebi nedir yahu
Doktorlar arada böyle olur diyorlar ama lekeler kalıcı ve sürekli sivilce çıkması zaten insanın hayatını etkiliyor :/

ben de diane kullanıyordum 1.5-2 yıldan sonra bıraktım. ilk etapta birkaç sivilce çıktı, sonra kayboldular. ama bıraktığımdan beri saçlarım o kadar çabuk yağ içinde kalıyor ki yıkadıktan sonraki 2. gün 1 haftadır yıkamamışım gibi oluyor, banyodan sonra 24 saat geçmeden yüzümden yağ fışkırıyor. ergenlikte bile cildim saçım yağlıydı ama böylesi hiç olmamıştı. ayarları bozdu resmen. bence hiç bulaşmayın, daha önce yasmin kullanmıştım o cinsel isteksizlik yaptı diye bırakmıştım ama bırakınca hiç böyle yağlanma yapmamıştı şimdi diane bırakınca başladığıma pişman oldum.

Valla ben bırakıyorum hiçbişey olmadığı gibi kullandığımda da hiçbişey olmuyor zaten nasıl pcoluysam testler pco diyo bende hiçbir emaresi yok. Bi saçlarım çok dökülürdü o da troiddenmiş düzeldi gitti zaten. Bıraktım dianeyi doktorumu da değiştireceğim.

Merhaba ben 4 yıldır diane 35 kullanıyorum, ara ara bıraktığımda mutlaka yüzümde kalıcı olan ağır sivilce yapıyor
Doktora gittiğimde 6 ay kullanmam gerekli diyor,
Bu durumda olan var mi?

ben 4 ay kullandım cildim bebek gibi oldu sadece göğüslerim şişti çok fazla uyurken bile rahatsız ediyordu birde iştah açıyordu. Sivilce hiç yapmamıştı yan etkidir belki..

ben 4 ay kullandım cildim bebek gibi oldu sadece göğüslerim şişti çok fazla uyurken bile rahatsız ediyordu birde iştah açıyordu. Sivilce hiç yapmamıştı yan etkidir belki..

Bende de yan etki yapmıyor aynen çıkış bebek gibi oldu fakat bırakmak lazım sonuçta hormon ilacı

Bende 1,5 kullandım .Bıraktığımdan beri hala yüzümde tek -tek sivilce çıkıyor amma yeni bıraktığımda daha çoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…