Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 8 ay falan kullandım daha sonra hamilelik istediğim için bıraktım ve bıraktığım ay sivilceler çıktı yüzümde sırtımda
bende 8 ay falan kullandım daha sonra hamilelik istediğim için bıraktım ve bıraktığım ay sivilceler çıktı yüzümde sırtımda
Bende evlenmeden önce adet dönemlerinde 1 ya da 2 tane sivilce çıkardı cildiyeye gittim onlarda çıkmasın diye keşke gitmez olaydım verdiği ilaçlar daha beter yaptı tabi ilaçları bıraktım sonra bende her ay bir sürü sivilce çıkmaya başladı jinekoloğa gidip bir süre diane 35 kullandım kullandığım süre de sivilcelerim biraz geçmişti ama bırakınca birden çıkmaya başladılar ilacı bırakalı 1,5 yıl oldu halen de çıkıyolar
Merhaba ben 4 yıldır diane 35 kullanıyorum, ara ara bıraktığımda mutlaka yüzümde kalıcı olan ağır sivilce yapıyor
Doktora gittiğimde 6 ay kullanmam gerekli diyor,
Bu durumda olan var mi?
ben 4 ay kullandım cildim bebek gibi oldu sadece göğüslerim şişti çok fazla uyurken bile rahatsız ediyordu birde iştah açıyordu. Sivilce hiç yapmamıştı yan etkidir belki..