• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diane 35 kullananlar

birde bu hastalığın maalesef tedavisi yok doktor bana bu ilacı bir gözlük gibi belle hayatn boyunca kullanacaksın ara ara demişti. birde güneş kremi olarak sebamed 50 faktör önerirrim. sakın kullanmamazlık yapma ama 2 saatte bir yenilemeyide unutma. hem yaşlandırma etkisini azaltyor güneşin hemde leke oluşmuyor

of yaaa :(( keşke geçici olsa :((( bir bakayım netten

PCOS'um var doktorum bunu yazdı dün adetimin 3.günüydü ve doktor dün başlamamı söyledi ama ben almadım çünkü diane 35ten ölenleri duyunca tırstım biraz kullananlar yardım edebilirmi pişman oldum sanki :26: ( BEKARIM)

Mrb cnm. Bende pko var. ben evlendikten sonra ogrendim ve cocuk istemedigim icin kistin kaybolmasi icin ilac kullanmaya karar verdim.banada dktorum diane 35 yazdi 6 ay kullandim ama cok faydasini gormedim.tabi yan etkiside olmadi ilk ay haric.

Mrb cnm. Bende pko var. ben evlendikten sonra ogrendim ve cocuk istemedigim icin kistin kaybolmasi icin ilac kullanmaya karar verdim.banada dktorum diane 35 yazdi 6 ay kullandim ama cok faydasini gormedim.tabi yan etkiside olmadi ilk ay haric.

Peki adetler düzenlendimi? Ne yapsam kararsızım :26:

O zaman işe yaramamıs :5:

bende kullandım ancak pco için değil hormon düzensizliği için, tüylenme de vardı şu an 5. kutudayım ve büyük oranda azaldı. 3 ay kullanımdan sonra kontrole gittiğimde düzelmişti değerlerim 3 ay daha kullan tamamlayalım dedi doktorum. çok fazla yan etkisini görürsen bırak başka yollara bakarız dedi bende çok abartılacak yan etkiler olmadığı için devam ettim. ilaçla düzelip normale dönenler de duydum ilaç sonrası eski haline dönenleri de.. o yüzden kontrolü elden bırakmamak lazım genelde pco ve hormon düzensizliği için kullanılıyor zaten.. kullanıp kullanmamak size kalmış tabi ben sadece bi yan etkisini görmediğimi söylemek istedim :)

bende kullandım ancak pco için değil hormon düzensizliği için, tüylenme de vardı şu an 5. kutudayım ve büyük oranda azaldı. 3 ay kullanımdan sonra kontrole gittiğimde düzelmişti değerlerim 3 ay daha kullan tamamlayalım dedi doktorum. çok fazla yan etkisini görürsen bırak başka yollara bakarız dedi bende çok abartılacak yan etkiler olmadığı için devam ettim. ilaçla düzelip normale dönenler de duydum ilaç sonrası eski haline dönenleri de.. o yüzden kontrolü elden bırakmamak lazım genelde pco ve hormon düzensizliği için kullanılıyor zaten.. kullanıp kullanmamak size kalmış tabi ben sadece bi yan etkisini görmediğimi söylemek istedim :)

Anladım ama işte sizsin sadece hormonlar benim hem hormon hem pko olunca :43:

Anladım ama işte sizsin sadece hormonlar benim hem hormon hem pko olunca :43:

ben ilacı kullanmak istemediğiniz için söyledim yan etki falan yapmadı yani pco içinde genelde bu kullanılıyor, yine dediğim şeyler onun için de geçerli tamamen pcoyu yenenler de var bu ilaçla fayda görmeyenler de.. denemeden bişey diyemeyiz herkesin bünyesi farklı tabi :34:

merhabab arkadaşlar

ben diane 35ı çok önceden kullandım 4 5 kutu bende tüylenme var bu arada tahlillerim düşmedi bu sefer beni kadın dogum doktoru endokrine yönlendirdi ama ben uzun süre gidemedim bu arada kullandıgım zamn kilo almştım ama bıraktktan sonra verdim sonra ben endokrine bir sene sonra anca sıra bulup gittim ve yine bu ilacı verip devam et dediler bi sene kullancaksın öle hemn geçmez dediler ölede kullandım tabiki iştahı çok acık bi insan olmamama ragmen ilk kullandıgımda 55 kilolarda olan ben 21 yaşlarında şuuan 82 kilo oldum 25 yaşımdayım artık 4 ay önce bıraktım ve artık kilo vermek istiyorum bu ilacı bıraktıktan sonra kilo verebilen arkdşlar varmı ? tahlillerimde eskisinden on kat daha yüksek testestron hormn yüksekliginden yana dertli arkdşlar varmı?:25:

PCOS'um var doktorum bunu yazdı dün adetimin 3.günüydü ve doktor dün başlamamı söyledi ama ben almadım çünkü diane 35ten ölenleri duyunca tırstım biraz kullananlar yardım edebilirmi pişman oldum sanki :26: ( BEKARIM)

Sakın Doktora sormadan kullanma ben kız iken adet düznsizliğim ve sivilcelerim için dr vermişti sözde bana 2 ay kullan demiş ama ben eminim ki 2 yıl sonra görüşelim dedi ve ben kullandım . Nasıl şiştim kilom aynı deli gibi spor yapıyorum diet yapıyorum gitmiyor o zamanlarda da hastanede çalışıyorum hergün de dr orada neyse , kadında söyledim 2 yıl sonra... Demezmi onu 2 ay demiştim diye ya dedim ben eminim 2 yıl dediniz ay la yılı anlamayacak kapasitede değilmiyim ??? Neyse velhasıl o kilolar balon gibi söndü ilacı bırakınca ama 2 yıl dan sonra vermeye başladım :( Ve tek bir çatlağım yokken bacaklarım çatlak içinde kaldı şimdiki aklım olsa ASLAAAAAAAAAAAAAAAAa dr tavsiyesi ile bile kullanmam :) Davul etti beni Allah o DR u da davul etsin :D

Evlenince adet düzene giriyor idare et ;) YA DAAAAAAAA bir iki GÜVENİLİR DR. a daha sor konuş ;)

Back