PCOS'um var doktorum bunu yazdı dün adetimin 3.günüydü ve doktor dün başlamamı söyledi ama ben almadım çünkü diane 35ten ölenleri duyunca tırstım biraz kullananlar yardım edebilirmi pişman oldum sanki :26: ( BEKARIM)
yasmin kullanın eger kullanmadıysanız yasmın pıyasada bulunan dogal bıtkısel ve zarar az bır hap
dınada ıyı onuda kullandım bahsettın ılaclar ayrıca denenıp pıyasa suruluyor korkma
bu hapı kullandım,yazz diye bı hap var onuda kullandım hepsi ara kanam ayaptı,bu da çok sıkıcı bı durum ,sonrasında yasmin kullandım ve cok memnundum ,,doğumdan sonrada onu kullanmayı düşünüyorum tekrar.
koldan atışlı bir şey var onuda gördünüz mü ?
deri altı kapsülü diyorlar buna bir yıl koruyor :)
Eki Görüntüle 1105859
buda cok kullanıslı
birde korunma halkası diye bir şey var oda çok güzel
anladım canım , deneyen varmı çevrende peki bu ürünü kol altı kapsülünü,doğumdan sonra spiral de taktırabılırım dıye düşünüyorum ,bununla ilgili bir fikrin varmı ,sağlıkmıdır ,yan etkileri varmıdır,bel ağrısı falan yapar dıyorlar ,oyuzden hap kullanma taraftarı oldum bende ,
birde koruyucu iğne yapılıyormuş, çok seçenek var ama hangisi güvenli bilemiyorum
ben doğum halkası dıye bole yuvarlak bır sey var onu denedım adet zamanı cıkartıyosun vajınandan oda guzel ydaaa ıstedıgınız zaman cıkarıo yıkıyorsunuz halkanın etrafı hormon salgılıyor ıste
bu ıgneyı yaptırmayı dusunuyorm ben cunku yasmın bende cok kanama yaptı son ıkı aydır notmalde yasmını bes senedir kullanıyorum korunma ve kist icin
yaz 24 de ıyı dıyorlar onu bır ay kullandım o kadar bıraz pahalıydı sanırım o
bu dogum ıgnesı derı altı olan 350 tl cıvarında yurt dısında cok kullanılıyor orda gördüm ben
spıralde sızıntılı kanama yapıyor ole bır sorunun olursa korkma
sızın dedıgınız ıgne ne ıgnesı anasaglıklar mı yapıyor yenimi cıkmıs ?
doğum halkasını duymadım,yurt dısındamı yasıyorsunuz peki,ordamı kullanılıyor,
yasmın bende işe yaradı bı tek o kanama yaptırmadı , bünyeden bünyeye değişiyor hapların etkileri,
sağlık ocagında yapılıyor sanırım 6 ay da bir tekrarlanıyor yada yılda bir onu tamolarak bilemıyorum ,eltim yaptırmıştı ordan aklımda kalmış,
vucutta bı cismin var oldugu düşüncesi benı rahatsız ediyor :18:,sanırım en iyisi hap kullanmak
bu hapı kullandım,yazz diye bı hap var onuda kullandım hepsi ara kanam ayaptı,bu da çok sıkıcı bı durum ,sonrasında yasmin kullandım ve cok memnundum ,,doğumdan sonrada onu kullanmayı düşünüyorum tekrar.
Kistleri yok ediyormu peki ve bunu karşılıyormu sgk?
ben 1 buçuk yıldır diane 35 kullanıyorum. Bekarım bendede PKO var. Doktorum 2.5 yıl düzenli kullancaksın sonra ara vercez dedi. Kistlerim büyük ölçüde azaldı. PKO yüzünden kalınlaşan rahmim inceldi. Birde bu ilaç kıllanma varsa normalin üzerinde onu azaltıyor cildi beyazlaştırıp saflaştırıyor. Ben memnunum tabiki 1 buçuk yıldır hergün ilaç kullanmak pskolojik olarak yıprattı beni bıktım vücuduma kimyasal girmesinden ama yapcak bişi yok
Benimde rahmimde kalınlaşma varEvet kıllanmada var peki benim adetim biteli 2 gün oldu pişman oldum acıkcası almadıgıma şimdi alsam kullabilirmiyim Ben ilaç kullanmıyorum ama evlenirsem cocugum olmazsa diye düşünmek bile yıpratıcı
Yok şmdi almayın işe yaramaz o ilaç adetin 2. günü içilyor. Birdahaki ay adetinizi bekleyin ozaman mutlaka alın. Benim tüylerim 6. kutudan sonra gözle görülür derecede azaldı. Tabi epilasyon etkisi yok mesela üst bacağımın iç kısımlarında uzun kalın kıvırcık erkek kılları olmaya başlamıştı onlar yok oldu. Valla çocuk meselesinden bende korkuyorum allah hayırlısını versin. Doktor sen önce bi tedavini gör bide evlen bunu öyle konuşuruz dedi
Siz ilacı doktorunuzun dediği süre kullanın saatini kaçırmamaya özen gösterin. birde bu ilacı kullanırken sakın güneş koruyucu sürmemezlik yapmayın. Bu ilaçlar cildi güneşe karşı hassaslaştırıyor doktorum mutlaka evden çıkmasan bile 50 faktörlük krem kullanmalısın demişti
Reçete geçerli olurmu peki o zamana kadar? Ben alt bacagımı kısın almadım abim alay ediyordu o dereceDoktor önce 6 ssonra 1 yıl dedi çünkü kistler çadır kurmuş rahmime Benim egzamamda var cildimde cok hassas o yuzden doktor krem yazdı ama 53 tl Önerdigin bir marka var mı fiyatı uçuk olmayan?
egzama bendede var ama egzamadan egzamaya değişiyor canım ya. sen bak eczaneye git deki bu kremle aynı özelliğe sahip daha ucuzu varmı ben hep öyle alıyorum çnkü ateş pahası herşey.
reçetenin 5 gün yada 3 gün sanrım geçerliliği sağlık ocağında tekrar yazdırabilrsin yada doktoruna söyle ilacı raporlasın yani bi kaç ay boyunca ozaman ilacı reçeteli fiyattan alıyorsun. Ben yazdrmakla uğraşamıyorum valla her ay her ay birde öğrenciyim şehir dışında ondan zamanımda olmuyor reçetesiz satın alıyorum 9 tl reçetesiz fiyatı 21 hap olması lazm zaten içinde ayda bir alıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?