diane 35 kullanan varsa beni rahatlatın neolur :(

thenovaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
89
8
16
Bugün ilkkez aldım bu ilacı hormon bozuklugu ve kucuk kuk kistler varmis dr bu ilaci verdi arastirayim dedim cok kotu yorumlar var korku basti ne yapayim ben ya kullanan varsa yorum yapabilirmi

canım banada bundan 6 yıl önce evli değilken dediğin gibi küçük kistlerden dolayı vermişti doktor ama çok iyi birşey değil doğum kontrol ilacı kullandım 2 yıl ama sonra glukofen diye bi ilaç vermişti onu kullanmıştım o daha iyi diye biliyorum doktoruna sor bence

3 kutu bitir gel dedi dr pko olddugum icinde tedaviyi aksatmak istemiyorum bilmiyorum allahma dua ediyorum

canım bende kullandım bekarken diane 35ve yasmin ama en son gittiğim doktor doğum kontrol hapı önermedi pko için glukofen le tedavi oldum 3 yıldır bi şey kullanmıoyorum adetim de düzenli ama pko kesin bi tedavisi yok saten

Kullanmasam suan adetim 5 gun snra tekrar olcam bu sefer kullanp duruma gor belirteyim dra herseyden korkuyorum kendimi yiyip bitirdim resmen

canım sen neden korkuosun ki sonuçta bende kullandım bi şey olmadı o kadar ama önermiyor çoğu doktor

Bi bilsem niye korkuyorum galiba yorumlari okuyunca gozumd büyüdü bu ilac insallh yan etksi cok olmaz

bende hiç bi yan etkisi olmadı ama madem çok korkuyorsun doktoruna sor zararlarını araştırdım diye

bana da 3 ay kullan gel dedi doktor
adet sancılarım için gitmiştim ben çok fazla kist varmış
2 kutu bitirdim hiç bi sıkıntı yaşamadım, aksine mucizevi bi ilaç. ilk defa hastanelik olmadan regl geçirdim

Bugün ilkkez aldım bu ilacı hormon bozuklugu ve kucuk kuk kistler varmis dr bu ilaci verdi arastirayim dedim cok kotu yorumlar var korku basti ne yapayim ben ya kullanan varsa yorum yapabilirmi

Ben ilk defa bundan 10 yil once kullanmistim bekarken. Adet duzensizliklerim, tuylenme, bir de kucuk kistlerim vardi, 1 yil kadar kullandim.. faydasi oldu. En son 2 yil once sac dokulmesi icin gittim, dr bu ilaci yazdi, o aralar evlenmistim, bir taşla iki kus oldu yani :). hic bir yan etkisi olmadi. Bence rahatca kullanabilirsin.. zaten bu ilac genelde hormon duzensizlikleri ve kistler icin yaziliyor.. ben 2 aydir biraktim ilaci, cunku bebek istiyoruz :)

Cok tesekkurler arkaadslar yorumlariniz icimi rahatlatiyor 1 ilactan olurmu bilmiyorum bugun midemde bi bulan ve gogus kafesimde sıksma oldu halda oluyo nedenini bilmedigim bi sekilde

Cok tesekkurler arkaadslar yorumlariniz icimi rahatlatiyor 1 ilactan olurmu bilmiyorum bugun midemde bi bulan ve gogus kafesimde sıksma oldu halda oluyo nedenini bilmedigim bi sekilde
sıkayetler ıcın doktora gıtsen ıyı olurr cıddı bısı olabılır,

Bacım o ilacı hemen bırak. Ben 6 ay kullandım vücut dengem şaştı. Eğer adet düzensizliği ya da yumurtalık kisti için kullanıyorsan daha hafif olan yasmin kullan. Başka bir doktora gittiğimde doktorum diana 35 in çok ağır bi ilaç olduğunu söyledi bana yasmini önerdi. Kuzenim 2 yıl kullandı 30 kilo aldı. Beni uyarmıştı ama ben doktor yazdı diye kullandım ayrıntılara girmicem ama bende kilo aldım. Keşke hiç kullanmasaydim.
Başka bir doktora danış. Eminim daha iyi bir ilaç verecektir.

Eğer başladıysan ilacı yarıda bırakma.
Başlamadıysan Diane yerine Yasmin kullan derim.
Diane'yle ilgili yorumlar çok iç açıcı değil.

Arkadaşım ben bu ilacın bir mağduruyum! Mağduruyum diyorum, çünkü gerçekten Hayatımı kararttı diyebilirim. 4 yıl önce kadardı. Pco olduğundan bekarken doktora gittim ve bu lanet ilacı verdi. Neyse ben kullanıyordum, kiiiiii, bir gün sol bacağım birden bire şişti ve morarmaya başladı. Acil üniversite hastanesine gittik ki, sol bacağımda ana damar tıkanmış ve başrolde DIANE 35 varmış!!!!!! Neyse 10 günlük bir hastane maceramdan sonra çıktım hastaneden. Şimdi Evliyim. Ve benim herhangi bir şekilde korunmam yasak. O tarz bir ilaç aldığım an tekrarlama riski var ve bu Ömür boyu geçerli... Siz siz olun dikkatli olun derim. 1000 de bir de olsa bana denk geldi, sizlere uğramasın inş.

2009 da 6 ay boyunca bende kullandım pko teşhisi koyuldu diana 35 ve ancor kullandım sonrasında her yıl kontrola gittim bu sene artık sıkıntı olmadıkça gelme dedi doktorum diana 35 genelde doğum kontol amacıyla değilde genelde tedavi amacıyla kullanılıyor bildiğim kadarıyla

Ben kullandım.hiç bir zararını görmedim.. Gayet de memnun kaldım..

Bende bu ilacı kullandım yan etkisi yerine çok faydasını gördüm gerçekten pko hastalığına birebir desem yeri var lakin ben yanında soğan kürünü de denedim. bence kendini korkutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…