Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ilkkez aldım bu ilacı hormon bozuklugu ve kucuk kuk kistler varmis dr bu ilaci verdi arastirayim dedim cok kotu yorumlar var korku basti ne yapayim ben ya kullanan varsa yorum yapabilirmi
sıkayetler ıcın doktora gıtsen ıyı olurr cıddı bısı olabılır,Cok tesekkurler arkaadslar yorumlariniz icimi rahatlatiyor 1 ilactan olurmu bilmiyorum bugun midemde bi bulan ve gogus kafesimde sıksma oldu halda oluyo nedenini bilmedigim bi sekilde
Arkadaşım ben bu ilacın bir mağduruyum! Mağduruyum diyorum, çünkü gerçekten Hayatımı kararttı diyebilirim. 4 yıl önce kadardı. Pco olduğundan bekarken doktora gittim ve bu lanet ilacı verdi. Neyse ben kullanıyordum, kiiiiii, bir gün sol bacağım birden bire şişti ve morarmaya başladı. Acil üniversite hastanesine gittik ki, sol bacağımda ana damar tıkanmış ve başrolde DIANE 35 varmış!!!!!! Neyse 10 günlük bir hastane maceramdan sonra çıktım hastaneden. Şimdi Evliyim. Ve benim herhangi bir şekilde korunmam yasak. O tarz bir ilaç aldığım an tekrarlama riski var ve bu Ömür boyu geçerli... Siz siz olun dikkatli olun derim. 1000 de bir de olsa bana denk geldi, sizlere uğramasın inş.Bugün ilkkez aldım bu ilacı hormon bozuklugu ve kucuk kuk kistler varmis dr bu ilaci verdi arastirayim dedim cok kotu yorumlar var korku basti ne yapayim ben ya kullanan varsa yorum yapabilirmi
2009 da 6 ay boyunca bende kullandım pko teşhisi koyuldu diana 35 ve ancor kullandım sonrasında her yıl kontrola gittim bu sene artık sıkıntı olmadıkça gelme dedi doktorum diana 35 genelde doğum kontol amacıyla değilde genelde tedavi amacıyla kullanılıyor bildiğim kadarıylaBugün ilkkez aldım bu ilacı hormon bozuklugu ve kucuk kuk kistler varmis dr bu ilaci verdi arastirayim dedim cok kotu yorumlar var korku basti ne yapayim ben ya kullanan varsa yorum yapabilirmi