• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diane 35 draje hamilelik onleyici kullananlar yardimmmmmmm

ibadova

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
21
0
6
34
Azerbaycan
Selam arkadaslar.ben dort yillik evliyim.hic hamile kalmadim doktorum bana diana 35 draje yazdi en azuc ay falan kullanmam gerek.ama dord gun oldu kullanali iki kilo aldim.acil yardim edin kullanan varsa bilgilerini paylasin...

Selam arkadaslar.ben dort yillik evliyim.hic hamile kalmadim doktorum bana diana 35 draje yazdi en azuc ay falan kullanmam gerek.ama dord gun oldu kullanali iki kilo aldim.acil yardim edin kullanan varsa bilgilerini paylasin...
Ben 2 yil kullandim o ilaci, 2 ay once de biraktim bebek istedigim icin.. o sandigin kilo degil. Vucut ilaca basladiktan sonra biraz su topluyor. Sen de kilo aldim gibi hissediyorsun. Doktor bana aciklamasini yapmisti bastan,, 1-2 aysonra gecer demisti ama bende fazla olmadi..

Ben 2 yil kullandim o ilaci, 2 ay once de biraktim bebek istedigim icin.. o sandigin kilo degil. Vucut ilaca basladiktan sonra biraz su topluyor. Sen de kilo aldim gibi hissediyorsun. Doktor bana aciklamasini yapmisti bastan,, 1-2 aysonra gecer demisti ama bende fazla olmadi..
hıc hamıle kalmayanlar ıcın dogum kontrol haplarını onermıyolar ama bızım ulkede cok yaygın :(

Mutlaka PKO hastaligin vardır onun için vermiştir
Bana bekarkrn vermişti ama bende mide bulantisi yapmisti kullanmamistim
Daha sonra 1 yol yasmin kullandim kilo.alimi yapmadi
Bence kilo aldirsa bile kullan sagligin önemli çünkü. Kilo sonra da verilir.

Back