diane 35...depresif halimin sebebi bu olabilir mi?

nimesaybycn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
2.210
748
163
arkadaşlar ben bekarım fakat yumurtalık kistinden dolayı diane 35 doğum kontrol hapını kullanıyorum.ve son zamanlarda aşırı duygu değişikliği yaşıyorum çok mutlu iken bir anda mutsuz hissedebiliyorum kendimi.hiç bir neden yokken sanki çok kötü bir şey olmuş gibi keyifsizleşiyorum.dün aksam kullandığım ilaçtan şüphelendim ve yan etkilerine baktım depresif duygu değişimleri falan yazıyor.acaba benim bu halimin sebebi de bu mu?başına böyle bir şey gelen var mı acaba paylaşırsanız çok sevinirim.

cnm ben bu hapı gecen sene kullandım bende duygusallık moral bozukluğu her seye ağlama ve göğüslerimde siskinlik yaptı

ya aslında durumum anlattığımdan biraz daha vahim her şeyi kafama takar oldum, her şeye sinirleniyorum, erkek arkadaşımın beni aldattığından bile şüpheleniyorum bazen.oturup düşündüğüm zaman bunu düşünmemi sağlayacak hiç bir davranısı yok aksine durumumun farkında ve sabırla yaklaşıyor yardımcı olmaya çalısıyor bana.küçücük bi hap bu kadar büyük etki yaratabilir mi canım acaba? ben duygusal acıdan güçlü bi insanım aslında cevremdeki herkes de söyler bunu.ama şimdi bebek gibi oldum resmen her şeye alınıyorum her şeyden kıllanıyorum.

bende öleydim cnm =)) valla ne yalan söyliym 1 ay dayanabildm o hapa snra bıraktım yazz die bi hapa basladm ama onu devlet ödemiyor..hani byle gereksiz yere bi alınganlık her seydn süphelnme oluodu ama erkek arkadasm bana yardmcı oluodu aynı seninki gib..bu dönmde sevdiğimz kisinin desteği de cok önmli..hapı bırakma ya da doktora söyle sikaytlerini dğistirebiliosa değistirsn ama sen sevgiline asıksan oda sana asıksa aldatamaz olanak yok =)) bilmsel olark kanıtlanmıstr xD

bu arada cnm ben su anda da yazz doğum kontrol hapını kullanıyorum bend ekist yokmus biraz tembellik var dedi en az 4-5 ay kullan dedi bakalım 4-5 ay snra ne dicek

ewt hayatım..ben hatrlıorum hiç olmadık seyde tartsma cıkarp ağlamıstım ama uzun süre kullanınca gecio sikayetler diolar..bakalım sende nasl olck cnm

ya bu ilac biraz ole. ben 6 ay kullandim biraktim. bende bole seyler yapmamisti ama duyarlilik yapmisti. bir sabah sinirden delircektim.

yasmin kullan doktoruna dnirsarak. hic bi yan etkisi yok cok iyi bi ilac.

bende kullandım bir yıl kadar bana bir yan etki yapmadı ....sonra onu bulamadığım için yasmin almıştım ona devam ediyorum ......4 yıl olucak nerdeyse doğum kontrol hapı kullanıyorum yan etki yaşamadım hiç bir markada bünyeyle alakalı çok etki yaşayıp bırakmak zorunda kalanlar oldu doktora bir danış istersen değiştirbilir..

sağolun kızlar.bu kistler önemli değilmiş bir çok kızda olabiliyormus ve evlendikten sonra sorun kalmıyormus benim ilacı kullanmamın tek nedeni boynumda cıkan sivilceler.onlarda yumurtalık kistinden oluyormus.

yasmini de duydum hakikaten yan etkisi yok denecek kadar azmıs.ama önemli olan tedavi özelliği var mı.onu bir sormak lazım doktora

yasmini de duydum hakikaten yan etkisi yok denecek kadar azmıs.ama önemli olan tedavi özelliği var mı.onu bir sormak lazım doktora

yasminin yan etkisi daha az ama depresif duygudurumuna sokma ihtimali daha fazla maalesef. Tedavi edici özelliği de var ancak diane 35 kadar kuvvetli değil.

artık kullanmıyorum diane 35i nasıl olacak nasıl gidecek bu kistler bilmiyorum ama daha fazla dayanamadım o halde gezmeye

diane35 benide mahfetmişti 10 gün sonra bıraktım dr her bünye bir değil sana yaramamış dedi yasmin verdi memnundum diane bende baş ağrısı ve felaket miğde bulantısı yaptı berbattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…