• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diane-35 acil yardım

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
205
323
İstanbul
:50:kızlar merhaba..hormon düzensizliği nedeniyle doktor diane 35 ılacı verdı ama benım adetlerım duzenlı aslında tek sıkıntım tuylenme ve saç dökulmesıydı..LH hormonum FSH dan yuksek çıkıyor bunu düşürmek ıçın ve tuylenme ıçn diane 35 verdı 2 gundur kullanıyorum ama bugun kesmeyı duşunuyorum ınanılmaz baş ağrıları yaptı..beyın kanaması geçırecek gbıyım sizce 2 tane ıçıp bıraksam bırşey olurmu acıl yazarsanız sevınırım

:KK50:kızlar merhaba..hormon düzensizliği nedeniyle doktor diane 35 ılacı verdı ama benım adetlerım duzenlı aslında tek sıkıntım tuylenme ve saç dökulmesıydı..LH hormonum FSH dan yuksek çıkıyor bunu düşürmek ıçın ve tuylenme ıçn diane 35 verdı 2 gundur kullanıyorum ama bugun kesmeyı duşunuyorum ınanılmaz baş ağrıları yaptı..beyın kanaması geçırecek gbıyım sizstestce 2 tane ıçıp bıraksam bırşey olurmu acıl yazarsanız sevınırım

şimdi gördüm mesajınızı testosteron fazlalığı var mı peki? o hormonlar düzenlenmezse tüylenme daha da artıyor maalesef. ilacı kesmeden önce doktorunuzla görüşün bence çünkü diane35 hormon olarak ağır bir ilaç onun yerine yasmin veya başka bir ilaç verebilir. ben diane35 yerine yasmin kullanmıştım daha hafif olduğu için

Back