Son buldu mu peki? Benim 11 gün oldu ve devam ediyor hala, kanımı pıhtılaştırdı bayaBende de aynı sorunlar var bende yazz kullanıyorum benimde 10 gün sürdü bakalım bu ay nasıl olacak doğum kontrol hapları uyum sağlama aşamasında böyle oluyor diye biliyorum
Korktum biraz. Pıhtı geliyor 12. Gün olacak. Göğüs ağrısı ve çarpıntı falan olunca direkt kestim zaten. Ne kadar sürerse gideyim doktora sizceBen Yasmin kullanıyorum senelerdir hiç böyle şeyler yaşamadım
Bence hemen gidinKorktum biraz. Pıhtı geliyor 12. Gün olacak. Göğüs ağrısı ve çarpıntı falan olunca direkt kestim zaten. Ne kadar sürerse gideyim doktora sizce
Özelde gittiğim kadın doğum doktorum vardı doğum kontrol hapı yazmamıştı hormonlar normaldi çünkü. Bu dianeyi devletteki tüylenme için verdi ama ilacı yazdı yolladı yani keşke almasaydım. Ertelemeden gideyim mi bitmesini mi bekleyeyim pekiBaşka doktora gidin tahlilsiz ultrasonsuz ilaç mı reçete edilir ben ergenliğimde aynısını yaşadım adetimde hastanelik oldum kitlenip kalmıştım ağrıdan kucakta götürdüler iki tane ağrı kesici iğne yaptılar o zamana kadar öyle bir şey yaşamamıştım en iyiside adetin 3. Yada 4. Günü gidip hormon tahlili baktırmanız olur
Yanlış anlamadıysam konunu yani 12 gündür kanama var ise gitmelisin tabi ki bir an önce normal bir durum değil çünkü ama 12 gün ilacı kullandım suan regl oldum ve pıhtılı geliyor diyor isen bu ilaçlar pıhtılı kanama yapabiliyor o normal diyebilirim ama yinede görünmen lazım tabikiÖzelde gittiğim kadın doğum doktorum vardı doğum kontrol hapı yazmamıştı hormonlar normaldi çünkü. Bu dianeyi devletteki tüylenme için verdi ama ilacı yazdı yolladı yani keşke almasaydım. Ertelemeden gideyim mi bitmesini mi bekleyeyim peki
Yok 6. Günde bıraktım ilacı çarpıntım oluncaYanlış anlamadıysam konunu yani 12 gündür kanama var ise gitmelisin tabi ki bir an önce normal bir durum değil çünkü ama 12 gün ilacı kullandım suan regl oldum ve pıhtılı geliyor diyor isen bu ilaçlar pıhtılı kanama yapabiliyor o normal diyebilirim ama yinede görünmen lazım tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?