• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Diane 11 gün süren kanama yapar mı

zeydill

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
176
58
13
Nereye danışacağımı bilemedim belki aranızda kullanan vardır. Devletteki bir kadın doğum doktoruna tüylenme şikayeti ile gitmiştim. Öncesinde zaten yumurtalıklarımda kist ve adet düzensizliğim vardı(pco). Kan tahlili yaptırmak istedim kan tahliline gerek yok dedi. Yaşımdan dolayı herhalde önemsemedi başından savmak istedi bu ilacı al 6 ay kullan 6 ay sonra görüşürüz dedi. Reglimin ilk günü kullandım. Ancak 6. Gün sol göğüste ağrı ve kalp çarpıntısı nedeniyle ilacı almayı bıraktım bir daha da almadım, tüylenmeye razıyım. Ama 11. gündeyim ve simsiyah pıhtı, lekelenme geliyor hala. Benim reglim 4 gün sürüyordu her zaman. Böyle bir durum yaşayan var mı? Endişe ettim

Bende de aynı sorunlar var bende yazz kullanıyorum benimde 10 gün sürdü bakalım bu ay nasıl olacak doğum kontrol hapları uyum sağlama aşamasında böyle oluyor diye biliyorum

Ben Yasmin kullanıyorum senelerdir hiç böyle şeyler yaşamadım

Bende de aynı sorunlar var bende yazz kullanıyorum benimde 10 gün sürdü bakalım bu ay nasıl olacak doğum kontrol hapları uyum sağlama aşamasında böyle oluyor diye biliyorum
Son buldu mu peki? Benim 11 gün oldu ve devam ediyor hala, kanımı pıhtılaştırdı baya

Başka doktora gidin tahlilsiz ultrasonsuz ilaç mı reçete edilir ben ergenliğimde aynısını yaşadım adetimde hastanelik oldum kitlenip kalmıştım ağrıdan kucakta götürdüler iki tane ağrı kesici iğne yaptılar o zamana kadar öyle bir şey yaşamamıştım en iyiside adetin 3. Yada 4. Günü gidip hormon tahlili baktırmanız olur

Başka doktora gidin tahlilsiz ultrasonsuz ilaç mı reçete edilir ben ergenliğimde aynısını yaşadım adetimde hastanelik oldum kitlenip kalmıştım ağrıdan kucakta götürdüler iki tane ağrı kesici iğne yaptılar o zamana kadar öyle bir şey yaşamamıştım en iyiside adetin 3. Yada 4. Günü gidip hormon tahlili baktırmanız olur
Özelde gittiğim kadın doğum doktorum vardı doğum kontrol hapı yazmamıştı hormonlar normaldi çünkü. Bu dianeyi devletteki tüylenme için verdi ama ilacı yazdı yolladı yani keşke almasaydım. Ertelemeden gideyim mi bitmesini mi bekleyeyim peki

Özelde gittiğim kadın doğum doktorum vardı doğum kontrol hapı yazmamıştı hormonlar normaldi çünkü. Bu dianeyi devletteki tüylenme için verdi ama ilacı yazdı yolladı yani keşke almasaydım. Ertelemeden gideyim mi bitmesini mi bekleyeyim peki
Yanlış anlamadıysam konunu yani 12 gündür kanama var ise gitmelisin tabi ki bir an önce normal bir durum değil çünkü ama 12 gün ilacı kullandım suan regl oldum ve pıhtılı geliyor diyor isen bu ilaçlar pıhtılı kanama yapabiliyor o normal diyebilirim ama yinede görünmen lazım tabiki

Yanlış anlamadıysam konunu yani 12 gündür kanama var ise gitmelisin tabi ki bir an önce normal bir durum değil çünkü ama 12 gün ilacı kullandım suan regl oldum ve pıhtılı geliyor diyor isen bu ilaçlar pıhtılı kanama yapabiliyor o normal diyebilirim ama yinede görünmen lazım tabiki
Yok 6. Günde bıraktım ilacı çarpıntım olunca

Back