Dıana35 kullanan var mı?

canım adetlerin düzensizleşmiş ..galiba tekrar diana 35 kullanacaksın rabbim kimseye çocuk aratmasın herkesin gönlüne göre nasip etsin ve kimseyi sağlığından etmesin

dıana35 bana başagrısı yapıyordu herkeste farklı etkılerı var demekkı ben mıde bulantısı yasamadım.

dıana35 bana başagrısı yapıyordu herkeste farklı etkılerı var demekkı ben mıde bulantısı yasamadım.

ben ilk kullanmaya başladığımda aşırı mide bulantım oluyordu ama şimdi bazen oluyo oda hafif bi şekilde yani..5 aydır kullanıyorum kullandıkça vücut alışıyo herhalde yan etkileride azalıyo diye tahmin ediyorum

tüylenme için kullandım bende estradiol hormonum yüksek çıkmıştı bide yok anam tüylü yaşamaya devam hala var tüyler 6 ay her gün aynı saatte hiç aksatmadan yuttum hem kullanıp hem kollarım için lazere gittim hiç bir etkisi yok ilacın benim göbek bölgemde aşırı var tüyler ve beni en sinir eden yanı o nasıl heves ediyorum öyle tüysüz insanları anlatamam :2:

polikistik over sebebiyle diane35 kullandım ve tam bir kabustu o günler benim için.hergün midem bulanıyordu, mide bulantısından uyuyamıyor, uyusam uykumdan uyanıyordum, midem korkunç derecede ağrıyordu.mide koruyucuyla birlikte kullanmama rağmen geçmiyordu,dayanamadım ve yasmine geçtim

bende 5 aydır adet görmemiştim progestan işe yaramamıştı sonra yazz hap bitince 5 ay sonunda oldum yeni bitti şimdide doktor diane35 diye bir hap verdi ama ben içmedim onu adetin 5.günü içmeye başlıyormuşsun galiba yorumlar korkuttu beni kilo artışı felan yapıyormuş zaten haplarla başım dertte 45 kiloyken 60 kiloya çıktım bu hapı içip kilo alır 70'e çıkarsam psikolojim iyice bozulur diğer aya adet olmassammı içim hiçmi içmeyim napim bilmiyorum.

Benim 6aylık tedavimin bitmesine 3 tane hap kaldı dua edin arkadaşlar inşallah hayırlı sonuçlar alırım inşallah hormon seviyelerim normale dönmüştür.

Arkadaşlar diana35 ve aldactone kullananlar varsa mesajları bekliyorum

cnm ben 15 sene önce geç adet olduğum için birde kist vardı diye tam 6 ay diane 35 kullandım..anammm bende ne kıllanma ayağımın altı ve avcumun içi hariç heryerde çıktıki kimse kabul etmiyor kıllanma yapmaz diyorlar ama valla onu kullandıktan sonra kıllyıdık tamamda maymun değildim yani..herneyse sonra 12 kilo aldım ama tedavi bitti ksitler döküldü ve kilo kısa sürede bi verildi pir verildi ama kıllar baki kaldı cnm bende..bilmem bünye ile alakasını tabi

pco nedeniyle diane kullandım ama aşırı mide bulantısı yaptığı için yasmine geçtim...bende de pco sağlolsun tüylenme problemi var,diğer ilacı hiç duymadım o ne ilacı?

arkadaşlar merhaba bu ilavı kullanıp da göğüsleri büyüyen ve kullandıgı hafta ıtıbarıyle kılo alan bı arkdasımız var mı?

arkadaşlar merhaba bu ilacı kullanıp da göğüsleri büyüyen ve kullandıgı hafta ıtıbarıyle kılo alan bı arkdasımız var mı?

ben 2 ay kullandim gerci,2.ayda paketi yari biraktim oda ayri bir dert gerci

ama hemen gögüste büyüme olmadi,tabiki zamanla iiiiicok asiri sislik böyle üsten cikiyordu aritk

birde bacaklarimda sizlama yapti..

hic sevmiyorum bu hapi cok agir

evt bnde 1 haftadır kulanıyorum kıst için verdi doktor bnde iştah açmadı da baş ağrısı mide bulantıdsı yaptı. çocuk istiyoruz bu ilaçcı inşş uzun süre kullanmam grekmez ya

bende kist için kullandm geçmedi çocuk istiyorm senn gibi ama malesef 4aydır korunmuyoruz gebe kalamıyorm doğum kontrol hapı yüzünden hamile kalamadğımı söylüyorlar çevremdekiler keşke kullanmasaydım

arkadaşlar ben de kist nedeniyle 6 sene diane 35 kullandım bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım. 6 sene boyunca da yan etkisi olmadı. bünyeden bünyeye değişir tabi de doktor kontrolünde korkmayın kullanmaktan

ya anlamadığım biz ömür boyu bu ilaca mı bağlı olacaz

anlaşılan o ki öyle görünüyor .. doktorum her defasında bana evlen ilişkiye gir ve çocuğun olsun düzeliceksin diyor ama bana hiç inandırıcı gelmiyor düzene girer umuduyla 3 aylık 6 aylık 1 senelik ilaç tedavisi derken bu yaşıma kadar geldim hala tık yok adetlerim düzensiz ama bende artık kestim ilaçları arada kontrole gitmek zorunda kalıyorum o zamanda muhakkak kistlerim çıkıyor ilaç yiyorum geçiyor sonra hoppaa bir daha bırakıyorum ilaçları yeniden kistcikler yerleşiyor derken zaman böyle geçiyorr..:ss

bende 2 sene kadar kullandım bu ilacı 4 ay oldu bırakalı bu 5. ayım inş hamile kalırım :)

yan etkilerine gelince,ben herhangi bir etkisini görmedim ne kıllanmaya çözüm oldu nede kilo aldırdı kullanmadan önce neysem şmdide oyum

bünyeden bünyeye değişiyor sanırım etkileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…