diana 35 kullanan var mı

umudumuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
65
5
98
Kayseri
meraba aranızda diana 35 kulanan var mı pco olduğum için doktor verdi yan etkileri falan var mı kilo artışı sağlıyormu bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

canım ben aralıklı olarak ama bir seferde en az 6 ay ara vermemek kaydıyla 3 sene kullandım ve şu an kist mist yok yani yok oldular bitti kilo olayı bünyeye göre değişiyor ama bana kilo yapmadı aksine ilacı bıraktım evlendim kilo aldım yani bana çok iyi geldi sadece tüylenmem devam ediyor onada lazerle çare arıyorum yardımcı olmuşumdur umarım sevgilerle

çok teşekür ederim yardımcı oldunuz gerçekten bana da doktor 6 ay kullanmamı söyledi sonra tekrar kontrollere gitcem umarım benim çok fazla sayıda olan kistlerimde kaybolurrrrrrrrrrrr

meraba aranızda diana 35 kulanan var mı pco olduğum için doktor verdi yan etkileri falan var mı kilo artışı sağlıyormu bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Ben de onceleri kist yuzunden kullandim.Daha sonra velenince dr um devam et dedi.Uzun yillar kullandim kist sorunuma da ,agrili reglime de iyi geldi.Ama kilo da aldirdi bunun yaninda.Ilac alirken mutlaka kilonu konrol altinda tut bence ucunu kacirirsan sonrasi zor oluyor

Selam Lar Bende Kadin Dogum Uzmaninea Tuylenme Problemim Için ğttim Bana Diane 35 I Yazdi 7 Ay Kullanmam Gerekiyomuş Uzun Surede Eetkisini Gosterip Erkeklik Hormanlarini Bastirmaya Yariyomuş Inşallah şu Tuylerden Kurtulurumcadiarzu

bende pco luyum :1no2: ve düm diana35 verdi dr.um suan zaten cok kıloluyum bi de kilo alırsam die cok korkuyorum ooofff offff 6 ay dvm edicem senağlama

merhaba doktor bana da kist war dedi cocuk mu istiyosunuz yoksa istemiyosanız önce kisti eritelim sonra bebek yapın dedi bende bebek istedimi söledim bana farlutal werdi içtim ama gelinde bana sorun ya psikolojik yada gerçek bilmiyorumama ben kötü oldum 12tane günde iki defa 5mg dı hatta birini içmeden attım deilse delirecektim iyice şiştim ağladım sürekli ama kilo yaptı walla 1haftada şimdi doktoruma gidip ben çocuk istemiyom bana doğum kontrol hapi wer dicem ki hem adeti düzenlicek hem kist eriyevek hemde bebek olacak sizce ne yapmalıyım doğum kontrol hapları iyimi şişirir mi beni zaten 68 kiloyum bide kilo alırsam bilemem artık yardım ederseniz sevinirim

ben 4 ay diane35 kullandım pcos için.herhangi bir kilo artışı olmadı bünyeye göre değişiyordur zannediyorum.

Ben 2 yıl kullandım 6 kilo falan aldım sadece öle aşırı bir kilo artışı olmadı bende,kist de var artık çocuk sahibi olmak istiyorum son hapı kullanıyorum doktor çocuk olması için yumurtlamayı sağlayıcı bir hap vericeğini söyledi hayirlisi inşallah

canım kilo artışı çok olmuyor ki..15-20 kilo alacan falan mı sanıyorsun ..3-5 kilo..o da su tutulması yüzünden o kadar

ben 3 yıl önce kullanmıştım saçlarım dökülüyodu ve testesteronum yüksek olduğu için 55 kilodan 65 kiloya çıkmıştım herkesin bünyesine göre değişir tabi. tedavim bittikten sonra yavaş yavaş gitmişti kilolar kendiliğinden ama vücudum sıkıydı gevşedi heryerim bide basenlerim gitmedi biraz :/

merhaba kızlar bende pkoluymuşum 5.3mm gibi banada dıane35 verdi ama ne kadar kullancamı söylemedi siz ne kadar kullandınız?:1no2:

canım bende de kist var,doktor 21 gün kullan gel dedi,kistine bakalım dedi.kızlar bende diana 35 kullanıyorum mide bulantısı yaptı mı sizde?Birde karnım şiş,inmiyor birtürlü senağlama,bugün 8.günüm.ne kadar süre sonra kilo yapıyor bu ilaç,daha 8.günüm ya senağlamasenağlama

bende yaklaşık 4 aydır diane 35 kullanıyorum
şimdilik hiç bir zararını görmedim

canım 4 ay boyunca kilo şişkinlik felan yapmadımı?

merhaba bana doktorum kist falan var demedi sadece adetim düzensiz olduğu ve tüylenmem fazla olduğu için diane 35 yazdı kullanmaya başlıyalı 6 gün oldu bana şimdilik bi etkisi olmadı diyebilirim acaba yan etkisi varsa kaç günde gösterir kullananlar beni bilgilendirirse çok sevinirim burda yazılanlardan baya korktum aşırı kilo artışı depresyona sürükleme falan yazmışlar içinizde kullanıp yan etkisi görenler benide bi aydınlatırsa çok sevinirim ben 5 6 doktora gittim bana hep yumurtalıkların normal stresten dolayı bi düzensizlik olabilir dediler yada zayıf olduğum için olabilirmiş kist olmadığı için sizce ilacı 1 ay kullanıp bırakmalımıyım yada 1 ayını doldurmadan ilacı kessem ne gibi zararları olabilir kullananlar beni bilgilendirirse çok seviniri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…