Diana 35 kısırlık yapar mı??

Lima_

herşey çok güzel ve daha da güzel olacak
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
237
57
53
Merhaba arkadaşlar Diana 35 kısırlık yapar mı?? netten araştırdım fakat kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum??

Olumlu ve olumsuz etkilerini yazar mısınız??

şimdiden teşekkürler sevgiyle kalınız,,,,,

bende kullandım diane35 7 ay kadar bırakalı 7 ay oldu daha hamile kalmadım ama ilaçla alakasının olucağını sanmıyorum çünkü bu forum da okumuştum 6 sene kullanıp nıraktıktan sonra ilk ay hamile kalan bir bayan vardı o bünyeye göre değişiyor kimisi hemen kalıyor kimisi belirli bir zaman sonra doktora gittin mi peki canım sen?

bende suan onu kullanıyorum.yüzümdeki sivilceler kayboldu bacaklarımdaki kıllar cok azaldı seyrekli.hapı bırakınca birkaç ay daha korumaya devam ediyormuş zannedersem.ama bende bu ay kesicem korkuyorum bebek isteyince olmazsa bide diye

canımcım dr.a hiç gitmedim, 7 aylık evliyim Allah kısmet ederse 2 yıl sonra çocuk istiyorum, korunmak için kullansam ilerde bırakınca nasıl olur?? risk almakta itemiyorum kafam karıştı

benim korkuhda bu işte canım... 1 sene kullanıp bırakayım diyorum dr.mu önerdi sana??

ben genç kızken adet duzensızlığı ıcın doktor tavsıyesıyle kullandım ama sedec 2 ay dayanabıldım yuumde tuylenme ve her gece mığde bulantısıyla kalktım ondan sonra bıraktım bıdahada asla kullanmam

aksine cilde iyi geliyor diye biliyordum

arkadaşlarr aranızda yok mu bayka kullanan ???

kızlar bi aqrkadaşım doğum yapmayan kadının diana kullamnası kısırlık yapar dşiyor ne kadar doğru ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…