Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende kullandım diane35 7 ay kadar bırakalı 7 ay oldu daha hamile kalmadım ama ilaçla alakasının olucağını sanmıyorum çünkü bu forum da okumuştum 6 sene kullanıp nıraktıktan sonra ilk ay hamile kalan bir bayan vardı o bünyeye göre değişiyor kimisi hemen kalıyor kimisi belirli bir zaman sonra doktora gittin mi peki canım sen?
bende suan onu kullanıyorum.yüzümdeki sivilceler kayboldu bacaklarımdaki kıllar cok azaldı seyrekli.hapı bırakınca birkaç ay daha korumaya devam ediyormuş zannedersem.ama bende bu ay kesicem korkuyorum bebek isteyince olmazsa bide diye
bende kullandım diane35 7 ay kadar bırakalı 7 ay oldu daha hamile kalmadım ama ilaçla alakasının olucağını sanmıyorum çünkü bu forum da okumuştum 6 sene kullanıp nıraktıktan sonra ilk ay hamile kalan bir bayan vardı o bünyeye göre değişiyor kimisi hemen kalıyor kimisi belirli bir zaman sonra doktora gittin mi peki canım sen?
canımcım dr.a hiç gitmedim, 7 aylık evliyim Allah kısmet ederse 2 yıl sonra çocuk istiyorum, korunmak için kullansam ilerde bırakınca nasıl olur?? risk almakta itemiyorum kafam karıştı
bende suan onu kullanıyorum.yüzümdeki sivilceler kayboldu bacaklarımdaki kıllar cok azaldı seyrekli.hapı bırakınca birkaç ay daha korumaya devam ediyormuş zannedersem.ama bende bu ay kesicem korkuyorum bebek isteyince olmazsa bide diye
ben genç kızken adet duzensızlığı ıcın doktor tavsıyesıyle kullandım ama sedec 2 ay dayanabıldım yuumde tuylenme ve her gece mığde bulantısıyla kalktım ondan sonra bıraktım bıdahada asla kullanmam