How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dheasoy Hakkında Bilgisi Olan Var mı ?

elzem7

Sevdiceğimle Mutluyum :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
160
31
318
33
Bursa
Merhabalar.

Bişey sorcaktım ben ama bilen varsa yardımcı olabilir mi? Halamda hormon bozukluğu var çene altında fazla kıllanma yüzünde döküntüler belinde şişlik falan.Doktora gitti bi sürü test yapmışlar biri polikistikten şüphelenmiş bişey çıkmamış biri ultrasona göndermiş normal demiş en son bi yere daha gitti reçeteye doktor aynen şöyle yazmış.

Adetin 3-5. günü

+DHEASOY

+17 ch. prepetec

Bi eczaneye gitmiş bu ilaç değil benim bilgim yok demiş.Başka eczanede bu ilaç 90 lira ben sana getirteyim demiş bizde anlamadık.Az önce nette baktım yeterli bi bilgi yok.Bi fikri olan var mı ?

Merhabalar.

Bişey sorcaktım ben ama bilen varsa yardımcı olabilir mi? Halamda hormon bozukluğu var çene altında fazla kıllanma yüzünde döküntüler belinde şişlik falan.Doktora gitti bi sürü test yapmışlar biri polikistikten şüphelenmiş bişey çıkmamış biri ultrasona göndermiş normal demiş en son bi yere daha gitti reçeteye doktor aynen şöyle yazmış.

Adetin 3-5. günü

+DHEASOY

+17 ch. prepetec

Bi eczaneye gitmiş bu ilaç değil benim bilgim yok demiş.Başka eczanede bu ilaç 90 lira ben sana getirteyim demiş bizde anlamadık.Az önce nette baktım yeterli bi bilgi yok.Bi fikri olan var mı ?

Anladığım kadarıyla dokktor adetin 3 vea 5. günü DHEAS04 VE 17 OH HİDROKSİPROGESTERON hormonlarına bakılmasını istemiş.Bu hormonlar böbreküstü bezinden salgılanan erkeklik hormonlarıdır. Yüksek çıkarsa rahatsızlığıın kaynağı bulunabilir. Şu 90 milyona ilaç satmaya çalışan eczaneye de bir daha uğramasın bence.

Çok teşekkürler seramonii bi bilen çıktı sonunda.Doktor terimlerini bilmeyince zor işte sağol :)

Back