ben o hastalıkla 4 yıldır uğrasıyorum kesın çözümü yok... Allah düsmanıma vermesın bunu... ne bilmek istiyosan sorabılırsın elımden geldıgınce yardımcı olurum
bende kadın hastalıklarına gittim kontrol amaçlı bana tahliller yaptırdı dhea-so4 normal değeri 0-340 arası iken benimki 504,5 çıktı doktorum endokrolojiye görünmen gerek dedi çok önemli birşey mi
bencede bi görün benimde 500 lerde diğer erkeklik hormonların ne durumda acaba tek bu mu yüksek?
yumurtanın kalitesini bozuyormuş falan diyorlar ama bende öyle bi sorun yaratmadı gebe kalamadım hiç ama bu hormon yüzünden değil 17 oh progesteron ve kortizol dengesizliğinden.
mrb arkdslar benım dhea hormonum yuksek saclarım dokuluyor tuylenmem var bakırkoy endkrnolojı ve capaya gıttım bakırkoy ılgılenmıyor pek ama çapa bız hasta almıyoruz dedı ıyı bır endokrınolojı bolumu arıyorum devlette ıstblda yasıyorum hasekı cerrahpasa ya da vakıfgureba nasıl bılen varmı? bır de hayıt tohumu suyu ıcıyorum nasıl ıse yarar mı sac doker dıye duydum saclarımı daha cok dokmesın korkuyorum
merhaba, ben 23 yaşındayım testesteron seviyelerim normal, yumurtalıkta kist yok,ama dhea hormonu yüksek..Bu şekilde olan var mı varsa nasıl tedavi gördünüz acaba?
selam kızlar, benım dhea hormonum mayıs 2016 da 660 dı. bugün test yaptırdım. 730 olmuş. sızce ne yapmalıyım.doktora gıdıcem ama moralım bozuldu. diane 35 kullandım 6 ay boyunca. ama ara ara kullandım bende agrı yaptı cok sureklı kullanamadım. burdakı degerlere bakıyroum hepsi 530 falan benım kı cok fazla. ve bekarım hıc evlenmedm. 25 yaşındayım.
selam kızlar, benım dhea hormonum mayıs 2016 da 660 dı. bugün test yaptırdım. 730 olmuş. sızce ne yapmalıyım.doktora gıdıcem ama moralım bozuldu. diane 35 kullandım 6 ay boyunca. ama ara ara kullandım bende agrı yaptı cok sureklı kullanamadım. burdakı degerlere bakıyroum hepsi 530 falan benım kı cok fazla. ve bekarım hıc evlenmedm. 25 yaşındayım.