Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar,(DHEA ) hormonu yüksek olan ve yüksekliği nelere yol açtığını bilen varmı.
gerçi sacece o değil kombine düşünmek lazım tüm hormonları ama DHEA hormonunun yüksekliği kıllanma yapıyor diye biliyorum
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürederim,27 yaşındayım, (dhea )hormunum ve ( fsh)hormonum yüksek,fsh 15 ten aşağı düşmüyor .doktorum biran önce çocuk doğurmalısın dedi,ikinci çocuğu menapoza girmemek için doğurmak zorundayım ,fakat fsh değerlerim bunu engelliyor.
(DHEA) hormonum 575,doktorum endokrinoloji bölümüne gidip tekrar tahlil yaptırmam gerektiğini söyledi..
hayır gitmedim,sanırım basite aldığım için çaba göstermedim,çok önemli bir durummu acaba?bilmiyorum..
normal değerlerin üstünde,bir tane çocuğum var,adet düzensizliği için doktora gitmiştim,yapılan tahlillerle fsh ve dhea hormonları yüksek çıktı, bu aralar çok yoğunum ,ilk fırsatta tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum,senin şikayetin neydi?
yaklaşık bir yıldır hormonlarım yüksek,aşırı boyutta tüylenme yok.
benimde tüm androjen hormonlarım yüksek çıkıyor kızlar tüylenme en büyük şikayetlerimden biriyken şimdi en önemlisi kısırlık yapıyor bu hormonlar ve bende 3 yıldır gebe kalamıyorum.
sadece androjen hormonlarımda problem var adetlerim düzenli yumurtamda kaliteli ve çatlıyor ama gebe kalamıyorum bi türlü de düşmüyorlar.
DHEA hormon değerin kaç çıktı?
Arkadaşlar,(DHEA ) hormonu yüksek olan ve yüksekliği nelere yol açtığını bilen varmı.