• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DGS ve İilahiyat önlisans

DGS ile örgünü kazandım ben ama ilitamı kazanan arkadaşlarım da vardı. Sözel bölüme öncelik verirseniz inşallah hayallerinize ulaşırsınız.

feza_ arapçaya nasil çalismam gerek? 2 yasinda kizim var biraz zor oalcak ama ders çalism taktiklerini soyleyebilirmisin? Ben bu sene basvurdum insaallah 1. siifa baslayacagim. Birde yardimci kitap aldinmi? hangisini almaliyim?

Celisuenis ben bitireli 2 yıl oldu şimdi sistem değişmiş baya ama yardımcı kitaplara çalışmanı tavsiye ederim. Arapça benimde en zorlandığım dersti. Ama elimden geldiğince çalıştım.Çok yüksek bir puan almasamda geçtim sonuçta. Çalışırsan yapabilirsin o yüzden sakın umutsuzluğa kapılma. Çocuğunda varmış zaman ayırman zor olur ama başarabilirsin.

Bende şimdi 4. sınıftayım bu sene son inşallah.Allah yardımcımız olsun.

Allah razi olsun. insaallah bende bu sene kayit oalcagim. Fransa'da okuyacagim. önlisansi bitirip ilitami kazanmaya çalisacagim Allah izin verirse

Ankara üniversitesi ilitam da okuyan arkadaşlarım vardı biri bile memnun değil

Allah razi olsun. insaallah bende bu sene kayit oalcagim. Fransa'da okuyacagim. önlisansi bitirip ilitami kazanmaya çalisacagim Allah izin verirse

Allah gönlüne göre versin canım. İlitam örgüne göre daha kolay. İnşallah başarılı olursun.:34:

aa neden memnun degillerdi? bitirdilermi?

sınav soruları aşırı zor,geçme notu yüksekmiş
sınav sonuçları çok geç açıklanıyormus dolayısıyla vizeden sonra final için hangi derse ağirlık vereceklerini kestiremiyorlarmış

bu tip problemler

arkadaşlar bu yıl aöf ilahiyat önlisansa kayıt oldum. merak ettiğim konu şu dgs de matematik çözüyormuyuz yoksa sadece türkçe mi?

arkadaşlar bu yıl aöf ilahiyat önlisansa kayıt oldum. merak ettiğim konu şu dgs de matematik çözüyormuyuz yoksa sadece türkçe mi?
Ben bu yıl 9 eylül ilitam 3. sınıftayım.dgsde çok az matematik yapabildim,ama türkçem bayağı iyiydi.türkçe soruları bir hayli zorlayıcıydı yalnız,paragraf şeklinde...

Ben bu yıl 9 eylül ilitam 3. sınıftayım.dgsde çok az matematik yapabildim,ama türkçem bayağı iyiydi.türkçe soruları bir hayli zorlayıcıydı yalnız,paragraf şeklinde...

cevabım biraz geç oldu kusura bakma. yaa az bir şey matematik yetiyor demek buna sevindim çok saol bildiklerini paylaştığın için :34:

Back