Dgs konusu

mmry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
771
442
103
Kızlar bn sağlık mezunuyum aslnda ama atanamamstm . Adalet okudm adaletle alakalı bir bölüme yeni atandm smdi bn dgs ye uğraşsam hukuk okusam.Avukatlık stajımı olcak o da memurken olabiliyormu bırakmam mı gerekiyor memurluğu ? Yani hukuk hakkında bilgisi olan varsa aydnlatabilir mi beni.? Stajsız mezun olurmuyum veya avukatlık dışında bana getirisi olurmu hukuk bölümünün ?

memurken izin vermezler staja.
ama stajın süresi ne kadar?? asil memursanız 5 yılınız dolunca 1 yıl ücretsiz izin alabiliyorsunuz

memurken izin vermezler staja.
ama stajın süresi ne kadar?? asil memursanız 5 yılınız dolunca 1 yıl ücretsiz izin alabiliyorsunuz
Memuriyette 5yılı doldurduktan sonra ücretsiz izin kullanma benim bildiğim meclisteki önerilerden biriydi ama uygulanmaya başlamadı henüz.
Konuya gelince hukuku kazanın bence sonra düşünürsünüz staj mevzunusu çünkü dgs nin kolay olmadığını duydum. 5yıllık fakülteyi bitirdikten sonra 2yıl stajyer avukat olarak çalışıyorsunuz diye biliyorum. O dönem de maaşlı çalışırsınız yani. Fakültede okurken örgün öğretim olduğu için zorunlu derslere ve sınavlara girebilmeniz için çalıştığınız kurumdan izin alırsınız. Eğitim mazereti konularında zorluk yaşanmadığını duydum genelde.
Başarılar dilerim.

yok yanlış hatırlıyorsunuz. var öyle bir izin. ömür de bir defaya mahsus en fazla 2 parça halinde toplam 1 yıl olmak üzere 5 yılı dolan memur izin alır ücretsiz. kurumumdan kullananlar oluyor çünkü. bir de bizim kurum içi sınavlarımızda çıkan sorulardan oluyor

Evt dgs zor o yüzden bnm için oluru yoksa boşa kürek çekmeyim diyee yani.Çünkü bnm için zor olacak ama hevesim hep yüksek memurluk .Teşk ederm yardmcı olduğunuz için .

Gerçi memur olmakta bnm için kolay olmadı ama böyle savcılar fln bi havalı bi güzell ahh ahhh .

Normalde bu tür konuları pek bilmem 2010dan beri memur olmama rağmen ancak doğum sonrası ücretsiz izindeyim ve çocuk okul çağına gelene kadar yarı zamanlı çalışma 2yıldır uygulamaya geçmediği için bu 5yılı dolan memurların ücretsiz izin kullanma hakkı da uygulanmadı diye okumuş veya duymuştum diye hatırlıyorum ama emin de değilim. Siz biliyormuşsunuz ama teşekkürler. Bu yarı zamanlı çalışma konusunda da bir bilginiz var mı acaba konuyu da böldüm kusura bakmayın ama.

Gerçi memur olmakta bnm için kolay olmadı ama böyle savcılar fln bi havalı bi güzell ahh ahhh .
Benim tanıdığım birisi farklı meslekte özel sektörde çalışırken hukuk ilgisini çekiyor ve 2küçük çocuğu var diye önce adalet okumuş. Sonra işini değiştirmeden dgs ile hukuk okumaya devam etmişti. Şimdiye bitirmiştir fakülteyi. Bir başlayın gerisi gelir. Duruma göre değerlendirirsiniz

Bnmde iki küçük cocuğm var cnm o yüzden çok zor olacak bnm için o yüzden araştırmaya başladm olmayacaksa boşa zaman çalmayım cocklardan falan.cCok güzel güzel örnek valla ins bnmde olur

Bnmde iki küçük cocuğm var cnm o yüzden çok zor olacak bnm için o yüzden araştırmaya başladm olmayacaksa boşa zaman çalmayım cocklardan falan.cCok güzel güzel örnek valla ins bnmde olur
Ön lisans başarı puanınız nedir? bende dgs ye çalışıyorum ancak in lisans başarı puanım çok düşük o yüzden ümitsizliğe kapılıyorum artık,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…