bende dgs ye hazırlanıyorum yarın kursa başlıycam gıda teknolojisi mezunuyum, benimde hedefim beslenme ve diyetetik inşallah dilediğimiz yerleri kazanabilirizEvet hanımlar başlıktan anlaşılacağı üzere DGS'ye hazırlanıyorum. Ben iibf mezunuyum ama hukukçu olma hayalimin önüne hala hiçbir şey geçemedi. Adalet okudum açıköğretim ile. Geçen yıl sınava hazırlanamadım ama bu yıl adam akıllı çalışmayı düşünüyorum. Malum hedef çok yüksek. Derece yapmak şart. Dersaneye maalesef gidemeyeceğim ama uzaktan eğitim vs bir şey düşünüyorum. Matematiğim önceden gayet iyiydi ama artık hiçbir şey hatırlamıyorum. Bunun için matematiği sıfırdan öğrenenlere yönelik kitaplar edindim. Antrenmanlarla matematik kitabını ve Karekök yayınlarının sıfır matematiğini aldım. Bunlardan konu konu çalışıp arkasından Yargı yayınlarının konu anlatımlı kitabıyla pekiştireceğim.
Var mı benimle aynı hedefi olan?
Canım net ten mat dgs konu su için şenol hoca ya bir bak vdeo anlatım harika ben de dgs ye hazırlanym flaş bellek e attırcm mat konu anlatım i şenol hoca nin tv ye takip sınıfta gibi çalışcm inşallah ben e ata uni si sosyal hizmet zaten 2yıllık sosyal hizmet okuyorum olursa lisans inşallahEvet hanımlar başlıktan anlaşılacağı üzere DGS'ye hazırlanıyorum. Ben iibf mezunuyum ama hukukçu olma hayalimin önüne hala hiçbir şey geçemedi. Adalet okudum açıköğretim ile. Geçen yıl sınava hazırlanamadım ama bu yıl adam akıllı çalışmayı düşünüyorum. Malum hedef çok yüksek. Derece yapmak şart. Dersaneye maalesef gidemeyeceğim ama uzaktan eğitim vs bir şey düşünüyorum. Matematiğim önceden gayet iyiydi ama artık hiçbir şey hatırlamıyorum. Bunun için matematiği sıfırdan öğrenenlere yönelik kitaplar edindim. Antrenmanlarla matematik kitabını ve Karekök yayınlarının sıfır matematiğini aldım. Bunlardan konu konu çalışıp arkasından Yargı yayınlarının konu anlatımlı kitabıyla pekiştireceğim.
merhaba bende gıda teknolojisi mezunuyum ve diyetisyenlik istiyorum umarım mesajımı görürsünüzbende dgs ye hazırlanıyorum yarın kursa başlıycam gıda teknolojisi mezunuyum, benimde hedefim beslenme ve diyetetik inşallah dilediğimiz yerleri kazanabiliriz
inşallah kızlar bende gıda teknolojisi mezunuyum ve diyetisyenlik istiyorum önce kendimi zayıflatıcammerhaba bende gıda teknolojisi mezunuyum ve diyetisyenlik istiyorum umarım mesajımı görürsünüz
EVLİSİN VE ÇOCUĞUN VAR HERALDE SENİNDE NE GÜZEL TEKRAR ÜNİVERSİTEYİ DÜŞÜNMENmerhaba bende gıda teknolojisi mezunuyum ve diyetisyenlik istiyorum umarım mesajımı görürsünüz
Evet hanımlar başlıktan anlaşılacağı üzere DGS'ye hazırlanıyorum. Ben iibf mezunuyum ama hukukçu olma hayalimin önüne hala hiçbir şey geçemedi. Adalet okudum açıköğretim ile. Geçen yıl sınava hazırlanamadım ama bu yıl adam akıllı çalışmayı düşünüyorum. Malum hedef çok yüksek. Derece yapmak şart. Dersaneye maalesef gidemeyeceğim ama uzaktan eğitim vs bir şey düşünüyorum. Matematiğim önceden gayet iyiydi ama artık hiçbir şey hatırlamıyorum. Bunun için matematiği sıfırdan öğrenenlere yönelik kitaplar edindim. Antrenmanlarla matematik kitabını ve Karekök yayınlarının sıfır matematiğini aldım. Bunlardan konu konu çalışıp arkasından Yargı yayınlarının konu anlatımlı kitabıyla pekiştireceğim.
EVLİSİN VE ÇOCUĞUN VAR HERALDE SENİNDE NE GÜZEL TEKRAR ÜNİVERSİTEYİ DÜŞÜNMEN
Hiç öyle düşünme arkadaşım. Ben de daha adam akıllı çalışmış konuları bitirmiş değilim. Millet deli gibi sırf soru çözüyor. Ama hala inanıyorum kazanacağıma. Üstelik benim hedefim çok yüksek. Güzel bir puan alabilirim ama hukuk fakültesine yetecek puan almak mesele. Nereden baksan ilk 100e falan girmem lazım. Ve hala umudum var :) Kesinlikle umutsuzluğa düşmüyoruz anlaştık mıslm bende varım.. ilhiyat önlisans mezunuyum, dgs ile ilitam istiyorum... geçen yıl girdim.. kazanamadımbu yıl inşallah kazanırım... yeni başladım çalışmaya geç kaldım biraz biliyorum inşallah kazanırız hepimiz
Hiç öyle düşünme arkadaşım. Ben de daha adam akıllı çalışmış konuları bitirmiş değilim. Millet deli gibi sırf soru çözüyor. Ama hala inanıyorum kazanacağıma. Üstelik benim hedefim çok yüksek. Güzel bir puan alabilirim ama hukuk fakültesine yetecek puan almak mesele. Nereden baksan ilk 100e falan girmem lazım. Ve hala umudum var :) Kesinlikle umutsuzluğa düşmüyoruz anlaştık mı
bizim bölüm son iki yıldır tavan yaptı... geçen sene aldığım puanla evelki sene olsa yerleşmiştim...umudum kırılıyor her geçen sene... 29 yaşımdayım kazanayım artık hayırlısıyla ya çok istiyorum
Kesinlikle öyle düşünme daha çok vakit var. Senin sözeli iyi yapman gerekiyor sanırım. Bir de beni düşün. İkisinden de fulle yakın yapmak zorundayım. Olmayacak bir şey yok. Yaşında da bir şey yok gayet erken. Ben de 26 yaşımdayım. Ki benim hayallerimin önünde yaş sınırı var ona rağmen takmıyorum. Moralini bozma motivasyonunu asla düşürme. Bol bol soru çözmelere devam.