Devran dönmeyecek mi?

pinklady16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
160
131
34
Ben 30larının başında alımlı ve güzel sayılabilecek, eli yüzü düzgün bir insanım. Akademisyenim. Şu yaşıma kadar aslında kimseden birşey beklemedim. Hep kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalıştım. Flört ettiğim insanlar oldu. Tek ilişkim oldu bu yaşıma kadar. O da gelgitlerle devam etti iki yıl boyunca. Bitmesinin sebebi onun her defasında alelacele bir şekilde yakınlaşmaya çalışması, benimse bunu zamana yaymak istememdi. Bana sadece kendimi bir beden gibi hissettirdi. Ailemle veya arkadaşlarımla tanış dediğimde açıklaması ilişki oturunca olurdu. Geçen gün duydum üç aydır tanıdığı bir kız ile nişanlanıyormuş önümüzdeki ay. Aileler aracılığı ile tanışmışlar. Beni ilgilendirmez de insan sorguluyor işte niye böyle köpek gibi muamele gördüm ben suçum neydi diye? Daha önce de böyle tecrübelerim oldu. Görüştüğüm insanların aslında sevgilileri olduğunu öğrendim. Acaba hep böyle mi olacak? Ben hiçbir zaman omuzuna başımı güvenle koyabileceğim birini bulamayacak mıyım diye sorguluyor insan. Güzel de sayılırım aslında ama işte anlamadım yani sanki etrafta kimse o gözle bakmıyormuş gibi geliyor herkesle sonunda abi kardeşe bağlıyorum. Beni bir kadın olarak görmedikleri düşüncesine kapılıyorum. Yorumlarınızı çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Nasip işte insanın aklına başka bir şey gelmiyor belki de etrafınızda vardır sizi beğenen hoşlanan ama siz farkedemiyor olabilir misiniz ben de bekarken sizin gibi dertlenirdim sonra karşıma çıkan kişileri de hemen elerdim uğraşamam şimdi diye😂

Nasip işte insanın aklına başka bir şey gelmiyor belki de etrafınızda vardır sizi beğenen hoşlanan ama siz farkedemiyor olabilir misiniz ben de bekarken sizin gibi dertlenirdim sonra karşıma çıkan kişileri de hemen elerdim uğraşamam şimdi diye😂
Bende aynı böyleyim. Çalıştığım ortamda erkek mevcudu az😅 İşte olandan da kazığı yedim. İki sene boyunca sürükledi sonra 3 ayda tanıştığı kızla nisnalandi. Arkadaşlarım tanıştırıyor kendim tanışıyorum zorluyorum kendimi alışabilmek için ama ısınmıyorum. Siz nasıl karar verdiniz evliliğe?

Bende aynı böyleyim. Çalıştığım ortamda erkek mevcudu az😅 İşte olandan da kazığı yedim. İki sene boyunca sürükledi sonra 3 ayda tanıştığı kızla nisnalandi. Arkadaşlarım tanıştırıyor kendim tanışıyorum zorluyorum kendimi alışabilmek için ama ısınmıyorum. Siz nasıl karar verdiniz evliliğe?
Aslında bu yoktu 😂 görücü usulü gibi oldu eşim çok evlilik meraklısıydı ben de seviyorum napıcam artık bu saatten sonra diyip evlendik şimdi 18 aylık bi yavrumuz var 😍 ama bana diyorlardı gerçek aşkın birden gelicek diye inanmıyordum kgerçektende damdan düşer gibi oldu hiç hiç tanımadığım bi insandı eşim oluverdi işte 🐣 sizin de öyle olucaktır ama insanlara şans verin kalabalık arkadaş ortamlarına düğünlere vs gidin düzgün evlenilecek erkek gerçekten çok az dua edin allahtan isteyin eminim iyi bi insan çıkacaktır karşınıza

Kadın olarak görüp sevişmek istemiş işte. Adam belki sevişip o uyuma da bakmadan ilerlemek istememiştir. Diğer kadınla da daha hizlı ilerleyebilmiştir. Yolunda gitmiştir her şey.

Sizin için ise bundan sonrası şans, kader, kısmet...

Başarılı güzel kendi hayatı olan biriyseniz hayatınızda biri var gibi görünüyordur.
Bağlanma adında bir kitap var. Okuyun lütfen.

iki yıl içinde zaten arkadaşlarınızla tanışmadıysa ya da siz onun arkadaş çevresine girmediyseniz zaten aslında hiç ilişki içinde olmamışsınız demektir. Bu şekildeki insanları hayatınızda tutmayın bir dahaki sefere.
ya çok böyle instagram özlü sözler tarzındaki lafları sevmem ama ironi olmadan şu sözü söyleyeceğim
elif şafaktan geliyor
"Bir gün hayatına birisi girecek ve o gün, daha öncekilerle neden işlerin yürümediğini anlayacaksın."

Ne mi yapacaksın? Stratejik olacaksın ve hayatının bundan sonrasını iyi planlayacaksın. Erkeklere karşı gardını her zaman koruyacaksın. Bir çoğu sadece gecelik ilişki peşinde. İyi analiz edeceksin. Hoşlandığın, güvendiğin biri karşına çıkarsa da ilişki içinde cinselliğinde yaşanacağı gerçeğini kabul edeceksin.

X