Devlette tüp bebek yaptıranlar bakabilir mi?

mavibirmasal

Aktif Üye
Pro Üye
26 Nisan 2022
1.446
1.632
34
Arkadaşlar merhaba. Devlet hastanesinde tüp bebek yaptıranlar yardımcı olabilirse sevinirim. Ben 32 yaşındayım. İkiz gebelik istiyorum. Devlette iki adet embriyo transferi yaparlar mı? Bir yaş sınırı var mı ? 35 yaş altına tek 35 yaş üstüne iki ya da daha fazla gibi ?

Merhaba 35 yaş üstüne çift embriyo transferi yapıyorlar. 3. Deneme olursa ancak 35 yaş altı o zaman çift transfer yapılıyor

Arkadaşlar merhaba. Devlet hastanesinde tüp bebek yaptıranlar yardımcı olabilirse sevinirim. Ben 32 yaşındayım. İkiz gebelik istiyorum. Devlette iki adet embriyo transferi yaparlar mı? Bir yaş sınırı var mı ? 35 yaş altına tek 35 yaş üstüne iki ya da daha fazla gibi ?
35 Yaş sınırı var eğer 2 başarısısz deneme olursa 35 yaştan öncede 2 embriyo transferi yapılıyo ama bu ikiz olcak garantisi vermiyo biri tutunup diğeri tutmyadabilir

Devlette yaptırdım şartlar eşinin 5 sene çalışması sigorta primi iki başarısız asilama yada tüplerde sıkıntı sperm sayısını düşük olması bunlar şart 5 senelik evli olmak ve 35 yaş üstü 2 embriyo transfer ediyorlar tek embriyo 35 yaş altı

Teşekkür ederim:KK43: üzüldüm şimdi hep ikiz olacak dedim kendimi öyle şartlandırdım
Hayırlısı olsun her zaman böyle dua edin nasibinizde ikiz varsa tek embriyo bölünür 😊 bende ikiz çok istiyordum çift transfer oldum birisi tuttu şimdi kucağımda ama çok zorlu yollardan geçtik erken doğum oldu yoğun bakım da kaldı bebeğim diyorum Rabbim herseyin en iyisini en hayırlısını biliyor ikiz olsa belki de daha farklı sonuçlar olacaktı bu yüzden her zaman hayırlısını sağlıklısını isteyin 🤲❤️

Hayırlısı olsun her zaman böyle dua edin nasibinizde ikiz varsa tek embriyo bölünür 😊 bende ikiz çok istiyordum çift transfer oldum birisi tuttu şimdi kucağımda ama çok zorlu yollardan geçtik erken doğum oldu yoğun bakım da kaldı bebeğim diyorum Rabbim herseyin en iyisini en hayırlısını biliyor ikiz olsa belki de daha farklı sonuçlar olacaktı bu yüzden her zaman hayırlısını sağlıklısını isteyin 🤲❤️
Allah razı olsun kuzum teşekkür ederim. Allah hayırlı, sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin İnşaAllah evladına 🥰 gerçekten çok zor süreçler ben de iki kere aşılama yaptırdım tutmadı. Ağustos’ta tüp bebek olacak İnşaAllah 💐

X