Devlette sperm testini hemen alıyorlar mı?

bodis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
177
63
26
Etlik şehir hastanesi üroloji bölümünden randevu alıp sperm testi verilecek gittiğimiz gün hemen alırlar mı sperm testini biliyor musunuz süreç nasıl ilerliyor.

Evet hemen alıp hemen de sonuç çıkıyor. Sonucu kağıt şeklinde alıyorsunuz. 1 hafta sonraya tekrardan randevu veriyorlar. 2. Testi yaptiriyorsun. İkisini kiyasliyorlar.

Etlik şehir hastanesi üroloji bölümünden randevu alıp sperm testi verilecek gittiğimiz gün hemen alırlar mı sperm testini biliyor musunuz süreç nasıl ilerliyor.
iliski olmamali 3 gun
1 hafta sonra sonucu alip uroloji doktoruna gosteriyorsunuz ya da kadin dogumda takibiniz varsa kagidi sperm yerinden alip kadin dogum doktorunuza da goturebilirsiniz

iliski olmamali 3 gun
1 hafta sonra sonucu alip uroloji doktoruna gosteriyorsunuz ya da kadin dogumda takibiniz varsa kagidi sperm yerinden alip kadin dogum doktorunuza da goturebilirsiniz
Teşekkür ederim cevabınız için bir kere test verilmesi yeterli oluyor mu acaba sonuç iyi çıkarsa

Her merkezin istediği perhiz süresi değişiyor 3 gün ilişkisiz gidim belki alırlar. Eşimin ilk verdiği yer 4 gün istemişti mesela

Bir
Her merkezin istediği perhiz süresi değişiyor 3 gün ilişkisiz gidim belki alırlar. Eşimin ilk verdiği yer 4 gün istemişti mesela
Kağıtta 3-4-5 gün perhiz yazıyordu siz 2.bir test verdiniz mi sanırım bir hafta sonra bir test daha istenebiliyormuş

hemen aynı gün alınmıyor en azından bizde öyle olmadı. uygun bir gün verliyor ve o güne göre bir perhiz en az 3 gün ilişkiye girilmiyor.testi veriyorsunuz sonuçlar aynı gün cıkıyor ve 3 ay sonra tekrar test verin denmişti

Hangi şehirdesiniz biz Ankara

İnşallah benimde olur sağlıkla büyütün çok istiyorum bir bebeğim olsun büyük ihtimal aşılama ile olur dedi doktor
Olur canim olur inan,doktora inositol sor pcosta bizim icin onemli takviye
Asilamaya gerek kalmadan olsun mucize bulsun seni insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…