iliski olmamali 3 gunEtlik şehir hastanesi üroloji bölümünden randevu alıp sperm testi verilecek gittiğimiz gün hemen alırlar mı sperm testini biliyor musunuz süreç nasıl ilerliyor.
Aa neden 2. Testi alıyorlar kiEvet hemen alıp hemen de sonuç çıkıyor. Sonucu kağıt şeklinde alıyorsunuz. 1 hafta sonraya tekrardan randevu veriyorlar. 2. Testi yaptiriyorsun. İkisini kiyasliyorlar.
Teşekkür ederim cevabınız için bir kere test verilmesi yeterli oluyor mu acaba sonuç iyi çıkarsailiski olmamali 3 gun
1 hafta sonra sonucu alip uroloji doktoruna gosteriyorsunuz ya da kadin dogumda takibiniz varsa kagidi sperm yerinden alip kadin dogum doktorunuza da goturebilirsiniz
Mantıklı olan o. Yani değişim var mı yok mu ona bakıyorlar. Kesin net sonuç elde etmek için.Aa neden 2. Testi alıyorlar ki
Teşekkür ederim cevabınız için hiç bilmiyordum dediğiniz gibi mantıklıMantıklı olan o. Yani değişim var mı yok mu ona bakıyorlar. Kesin net sonuç elde etmek için.
Kağıtta 3-4-5 gün perhiz yazıyordu siz 2.bir test verdiniz mi sanırım bir hafta sonra bir test daha istenebiliyormuşHer merkezin istediği perhiz süresi değişiyor 3 gün ilişkisiz gidim belki alırlar. Eşimin ilk verdiği yer 4 gün istemişti mesela
Bizden istemediler.Bir
Kağıtta 3-4-5 gün perhiz yazıyordu siz 2.bir test verdiniz mi sanırım bir hafta sonra bir test daha istenebiliyormuş
Anladım her yer farklı sanırımBizden istemediler.
Hangi şehirdesiniz biz Ankarahemen aynı gün alınmıyor en azından bizde öyle olmadı. uygun bir gün verliyor ve o güne göre bir perhiz en az 3 gün ilişkiye girilmiyor.testi veriyorsunuz sonuçlar aynı gün cıkıyor ve 3 ay sonra tekrar test verin denmişti
1 sene gecmemesi gerekiyor diye biliyorum bizden 1 kere test alindiTeşekkür ederim cevabınız için bir kere test verilmesi yeterli oluyor mu acaba sonuç iyi çıkarsa
Ankara biz deHangi şehirdesiniz biz Ankara
Galiba öyle ilk defa verilecek pek bir bilgim yok bende pcos var 15 aydır hiç gebelik oluşmadı1 sene gecmemesi gerekiyor diye biliyorum bizden 1 kere test alindi
Her hastane farkli surecle ilerliyor galiba
Siz hangi hastanede test verdinizAnkara biz de
Benim 5 sene olmadi,ilk oldu dustu sonra kendiliginden oldu icini ferah tutGaliba öyle ilk defa verilecek pek bir bilgim yok bende pcos var 15 aydır hiç gebelik oluşmadı
İnşallah benimde olur sağlıkla büyütün çok istiyorum bir bebeğim olsun büyük ihtimal aşılama ile olur dedi doktorBenim 5 sene olmadi,ilk oldu dustu sonra kendiliginden oldu icini ferah tut
Olur canim olur inan,doktora inositol sor pcosta bizim icin onemli takviyeİnşallah benimde olur sağlıkla büyütün çok istiyorum bir bebeğim olsun büyük ihtimal aşılama ile olur dedi doktor