Devlette prenses doğum?

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
hanımalr bilemedimde tahminen devlet yapmıyodur diye biliyorum ama..bi danıaşayım bilen varmı..normal doğum yapmayı düşünüyorm fakat 2.seçenek olaraks ancı ve doğumdan korktuğum için.belden aşağıyı uyuşturup sancı azalsın istyrm fakat devlet bunu yapıyomu yapmıyomu kesin bilhiye ihtiyacım vr..özelde malum her giriş çıkışa 75 tl veriyrsn en az..doğumda 1000 e yakın neymiş bi anestezi bu kdr çokmu ya off sanki sezaryan yapıoz..yardımcı olursanız sevinirim tşkrlr..

canım eğer öle bir para ise inan hesaplı tabi durumunu bilmiyorum önceki hastanem 2500liraydı devlete gitmek lazım bunun için bir muayene ol orada daha sonra konuş derim

haklsıısn devlete gidip bi konuşayım doktorla olmaz filan derse artık duruma göre bakacam..işte gitmeden bi sorayım dedim bilen vardır belki ..2 iş olamsın dedm yanide..

haklsıısn devlete gidip bi konuşayım doktorla olmaz filan derse artık duruma göre bakacam..işte gitmeden bi sorayım dedim bilen vardır belki ..2 iş olamsın dedm yanide..

iyi yapmışssın canım benim ama doktorla konuşman daha iyi olur inşallah istediğin gibi olur herşey hayırlı sağlıklı sihhatli doğumlar inşallah

slm nerde oturuyosun bilmiyorum ama ankarada devlet hastanesinde epidural normal doğum yapıyolar zekai tahir burakta
inşallah kolay doğum yaparsın.

slm nerde oturuyosun bilmiyorum ama ankarada devlet hastanesinde epidural normal doğum yapıyolar zekai tahir burakta
inşallah kolay doğum yaparsın.

mersinde cnm devlet hepsi yapıomudur acaba tşk cnm ankarda olsaydım zaten rahattım fakülte ve etlük zübeydede tanıdık var.brda yabancıyım artık..devlette uzak burda bizede özele gidicm mecbur bi konuşacm ne kdr gidio filn kafama yatmazsa devlete gidr konuşrm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…