- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
3 cm sol taraftaydi. Dojtorumdan evet memnunum çok şükür. Virüs olmass bir genel muayeneye yine giymek istiyorum ona bebek önceki. Açık kapalı dan kastınız neydi anlamadım ameliyat mıÖyle mi çok geçmiş olsun... Kaç cm ve ne taraftaydı? Bir de doktordan memnun kaldınız mı açık kapalı ?
Evet. Doktora gittim hastanede yattım falan biraz uğraştım ama yapıldı operasyon 27 Şubat'ta.Merhaba doktora görüntünuz mu ameliyat icin
Ağrı şişkinlik vs de oluyor mu
Prof İsmail Çepni cerrahpaşa hastanesinde oldum 7,5 cm miyom aldırdım rahmimde bir çizil dahi gözükmüyorişinin ehli diyebilirim tavsiye ederim. Açık ameliyatla aldılar. Aynı anda miyomektomi miyom 7,5 cm ve kistektomi (çikolata kistlerim vardı sağ 4,5 cm ve solda 2,5 cm) ameliyatı oldum.
Canım selam. Ben operasyon oldum 27 Şubat'ta. İlk adetimi de 5 Nisan da oldum çok şükür.
Valla ben bugün Zeynep Kamil'e gittim. Kürtaj sonrası lekelenmelerim bitmedi diye neredeyse 2 ay oalcak kürtaj olalı. Baktı doktor normal ultrasonla emin olamadı miyom mu kürtaj aklıntısımı bunun için laparoskopi yapacağım tam görebilmek için dedi. eğer miyomsa o alırım o anda dedi. Ben de bilmiyorum doktor ilgili iyi bir bayana benziyordu.
Sağol canım Zeynep Kamil de Evrim bostancı ErgenCok gecmis olsun doktorunuz kimdi acaba
Sağol canım Zeynep Kamil de Evrim bostancı Ergen
Siz ne için olacaksınız operasyon ben histereskopi oldum kapalı vanijadan girilerek yapılıyorAcik ameliyat miydi sizin hangi yontee yaptilar yani. Ben de zeynep kamil'de olucam su surec bi gecsin de
Siz ne için olacaksınız operasyon ben histereskopi oldum kapalı vanijadan girilerek yapılıyor
korkmayın çok kolay olacaktır. Zaten bayıltıyorlar.Benim de ayni sekilde olacak
Ameliyat için çok bekledinizmi nasıl randevu işlemi yaptınız laposkopi içinProf İsmail Çepni cerrahpaşa hastanesinde oldum 7,5 cm miyom aldırdım rahmimde bir çizil dahi gözükmüyorişinin ehli diyebilirim tavsiye ederim. Açık ameliyatla aldılar. Aynı anda miyomektomi miyom 7,5 cm ve kistektomi (çikolata kistlerim vardı sağ 4,5 cm ve solda 2,5 cm) ameliyatı oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?