• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devlette laparoskopi miyom

Öyle mi çok geçmiş olsun... Kaç cm ve ne taraftaydı? Bir de doktordan memnun kaldınız mı açık kapalı ?
3 cm sol taraftaydi. Dojtorumdan evet memnunum çok şükür. Virüs olmass bir genel muayeneye yine giymek istiyorum ona bebek önceki. Açık kapalı dan kastınız neydi anlamadım ameliyat mı

Prof İsmail Çepni cerrahpaşa hastanesinde oldum 7,5 cm miyom aldırdım rahmimde bir çizil dahi gözükmüyor 😉 işinin ehli diyebilirim tavsiye ederim. Açık ameliyatla aldılar. Aynı anda miyomektomi miyom 7,5 cm ve kistektomi (çikolata kistlerim vardı sağ 4,5 cm ve solda 2,5 cm) ameliyatı oldum.

Cok gecmis olsun. C.paşa'dan nasil randevu aldiniz peki. Oralardan randevu almak ciddi manada zor oluyor. Simdiye kadar ne çapa'ya ne cerrahpaşa'ya gorunemedim :/

Öncelikle çok geçmiş olsun,3 cm dr alıyor mu hemen,benim 6 cm idi hamilelikte sonrası kontrole gittim 3 lere düşmüştü onda bile alınmaz şuan 10 cm altını mümkün olduğunca almak istemiyoruz yenileyebiliyor çünkü demişti.birde ani bir büyüme ve hayat standardını çok etkiliyor ise o zaman alıyoruz demişti bence başka bir dr daha görünün Doğum kontrol hapı veriyor büyümesini engellemek için bi araştırın belki gerek görmez

Valla ben bugün Zeynep Kamil'e gittim. Kürtaj sonrası lekelenmelerim bitmedi diye neredeyse 2 ay oalcak kürtaj olalı. Baktı doktor normal ultrasonla emin olamadı miyom mu kürtaj aklıntısımı bunun için laparoskopi yapacağım tam görebilmek için dedi. eğer miyomsa o alırım o anda dedi. Ben de bilmiyorum doktor ilgili iyi bir bayana benziyordu.

Geçmiş olsun alakasız birşey soracam yeni üyeyim soru nasıl sorabilirim

Prof İsmail Çepni cerrahpaşa hastanesinde oldum 7,5 cm miyom aldırdım rahmimde bir çizil dahi gözükmüyor 😉 işinin ehli diyebilirim tavsiye ederim. Açık ameliyatla aldılar. Aynı anda miyomektomi miyom 7,5 cm ve kistektomi (çikolata kistlerim vardı sağ 4,5 cm ve solda 2,5 cm) ameliyatı oldum.
Ameliyat için çok bekledinizmi nasıl randevu işlemi yaptınız laposkopi için

Back
X