Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa eğer memnun kalırsanız bana da bilgi verir misiniz ben de bu arada doktorun adını soyadını araştırayım eğer sorun olmazsa özelden yazabilirsiniz.Valla ben bugün Zeynep Kamil'e gittim. Kürtaj sonrası lekelenmelerim bitmedi diye neredeyse 2 ay oalcak kürtaj olalı. Baktı doktor normal ultrasonla emin olamadı miyom mu kürtaj aklıntısımı bunun için laparoskopi yapacağım tam görebilmek için dedi. eğer miyomsa o alırım o anda dedi. Ben de bilmiyorum doktor ilgili iyi bir bayana benziyordu.
Valla ben bugün Zeynep Kamil'e gittim. Kürtaj sonrası lekelenmelerim bitmedi diye neredeyse 2 ay oalcak kürtaj olalı. Baktı doktor normal ultrasonla emin olamadı miyom mu kürtaj aklıntısımı bunun için laparoskopi yapacağım tam görebilmek için dedi. eğer miyomsa o alırım o anda dedi. Ben de bilmiyorum doktor ilgili iyi bir bayana benziyordu.
Tmm cnm haber ederim ben Perşembe hastanede olucam anestezi uzmanı görecekYaa eğer memnun kalırsanız bana da bilgi verir misiniz ben de bu arada doktorun adını soyadını araştırayım eğer sorun olmazsa özelden yazabilirsiniz.
Orada derken tüm araştırma hastanelerinde asistanlar vardır. Asıl hocaya eşlik ederler. Burada da hocanın kendisi de vardı asistanı da vardı birlikte yorumladılarHocalarin asistanlari ya da son sinif ogrenciler bakiyor orada. Size bakan kisi genc miydi ? Randevu aldiginiz doktorun kendisi miydi yani ?
Doktorun adını buradan da yazabilirim sıkıntı olacağını düşünmüyorum Evrim Bostancı ErgenTmm cnm haber ederim ben Perşembe hastanede olucam anestezi uzmanı görecek
cok gecmis olsun birazcik korkuyorum. Cerrahpasa temiz mi peki. Cok eski cunku iiyi doktorlar var ama bayağı eskimis. bakimsiz .Prof İsmail Çepni cerrahpaşa hastanesinde oldum 7,5 cm miyom aldırdım rahmimde bir çizil dahi gözükmüyorişinin ehli diyebilirim tavsiye ederim. Açık ameliyatla aldılar. Aynı anda miyomektomi miyom 7,5 cm ve kistektomi (çikolata kistlerim vardı sağ 4,5 cm ve solda 2,5 cm) ameliyatı oldum.
Prof İsmail Çepni cerrahpaşa hastanesinde oldum 7,5 cm miyom aldırdım rahmimde bir çizil dahi gözükmüyorişinin ehli diyebilirim tavsiye ederim. Açık ameliyatla aldılar. Aynı anda miyomektomi miyom 7,5 cm ve kistektomi (çikolata kistlerim vardı sağ 4,5 cm ve solda 2,5 cm) ameliyatı oldum.
merhaba doktor buldunuz mu ?Ben de arastiriyorum. Istanbulda devlette olmam lazim bu ameliyati. Kan kaybindan mahvolcam![]()
Merhaba doktora görüntünuz mu ameliyat icinTmm cnm haber ederim ben Perşembe hastanede olucam anestezi uzmanı görecek
Canım selam. Ben operasyon oldum 27 Şubat'ta. İlk adetimi de 5 Nisan da oldum çok şükür.Merhaba doktora görüntünuz mu ameliyat icin
merhaba doktor buldunuz mu ?
Öyle mi çok geçmiş olsun... Kaç cm ve ne taraftaydı? Bir de doktordan memnun kaldınız mı açık kapalı ?Canım selam. Ben operasyon oldum 27 Şubat'ta. İlk adetimi de 5 Nisan da oldum çok şükür.
Hayir ama okadar zor durumdayim ki ameliyathaneler acildigi an gemen olacagim birisine cok daraldim bu dertten
Kaç cm peki ve yeri nerde? Ameliyat demişler miydi yoksa size mi sıkıntı veriyor?
Toplam maliyet ne kadar tuttu acaba?Prof İsmail Çepni cerrahpaşa hastanesinde oldum 7,5 cm miyom aldırdım rahmimde bir çizil dahi gözükmüyorişinin ehli diyebilirim tavsiye ederim. Açık ameliyatla aldılar. Aynı anda miyomektomi miyom 7,5 cm ve kistektomi (çikolata kistlerim vardı sağ 4,5 cm ve solda 2,5 cm) ameliyatı oldum.
Ağrı şişkinlik vs de oluyor mu1.8 falandı 3 olmuş. Rahmin agzinda hemen oyuzden ayın 25 günü kanamam oluyor