• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DEVLETTE LABİOPLASTİ

Deryabbbhhj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
4
0
36
25
Öncelikle herkese merhabaa, bigün bu ameliyatı yaptırırsam herkesle paylaşıcam diye söz vermiştim kendime şuan 22 yaşındayım ve bugün o ameliyatı oldum. Kendimi farketmeye başladığımdan beri vajina iç dudaklarımın sarkık ve uzun olmasından çok şikayetçiydim özele sorduklarımın hepsi 7 binden aşağı fiyat çekmediler nette dolaşırken gördüm bi kaç kişi devlette yapılıyor mu diye başlık açmış evet oluyormuş bayanlarr 🤩sürekli mantar oluyodum doktoruma çıktım ve bu iç dudak konusunuda açtım doktorum çok iyi tatlı bi insan allah ondan razı olsun gerçekten hemen bakalım gel dedi ve 2 gün sonraya ameliyat günü verdi o gün bu ameliyatı bana devlette yaptıklarını ve kadın yönünden sağlık sorunu teşkil eden bi durum olduğunu söyledi. Kan tahlili ekg gibi şeyler çektirdim sonra durum incelemesi yaptı sonuçlarım düzgün çıktı. Bugünde öncelikle bana lokal anestezi yaptılar genital bölgeme ama çok hissettim acıyınca hemen narkoz verdiler gerisini hatırlamıyorum zaten kendime geldiğinde 1 saat çok acıdı yandı bunu göze alarak yaptırın lütfen çok hassas bölge olduğu için canımdan can gitti resmen aradan 5 saat geçti ameliyatın üzerinden ve şuan çok iyiyim sadece oturmakta yürümekte çok zorluk çekiyorsunuz yıllardır hayalimdi görüntü olarak çok psikolojim bozuluyo du özelde yaptırsam bu kadar içime sinmezdi gerçekten doktorunuzu çok iyi araştırın benim gibi tatlı özenli doktorlara denk gelirsiniz umarım bu arada hiç ücret ödemedim büyük şehirde de oturmuyorum yaptırmak isteyen kızçelerim ablalarım hiç durmayın 🌸💞

Son düzenleme:
Öncelikle herkese merhabaa, bigün bu ameliyatı yaptırırsam herkesle paylaşıcam diye söz vermiştim kendime şuan 22 yaşındayım ve bugün o ameliyatı oldum. Kendimi farketmeye başladığımdan beri vajina iç dudaklarımın sarkık ve uzun olmasından çok şikayetçiydim özele sorduklarımın hepsi 7 binden aşağı fiyat çekmediler nette dolaşırken gördüm bi kaç kişi devlette yapılıyor mu diye başlık açmış evet oluyormuş bayanlarr 🤩sürekli mantar oluyodum doktoruma çıktım ve bu iç dudak konusunuda açtım doktorum çok iyi tatlı bi insan allah ondan razı olsun gerçekten hemen bakalım gel dedi ve 2 gün sonraya ameliyat günü verdi o gün bu ameliyatı bana devlette yaptıklarını ve kadın yönünden sağlık sorunu teşkil eden bi durum olduğunu söyledi. Kan tahlili ekg gibi şeyler çektirdim sonra durum incelemesi yaptı sonuçlarım düzgün çıktı. Bugünde öncelikle bana lokal anestezi yaptılar genital bölgeme ama çok hissettim acıyınca hemen narkoz verdiler gerisini hatırlamıyorum zaten kendime geldiğinde 1 saat çok acıdı yandı bunu göze alarak yaptırın lütfen çok hassas bölge olduğu için canımdan can gitti resmen aradan 5 saat geçti ameliyatın üzerinden ve şuan çok iyiyim sadece oturmakta yürümekte çok zorluk çekiyorsunuz yıllardır hayalimdi görüntü olarak çok psikolojim bozuluyo du özelde yaptırsam bu kadar içime sinmezdi gerçekten doktorunuzu çok iyi araştırın benim gibi tatlı özenli doktorlara denk gelirsiniz umarım bu arada hiç ücret ödemedim büyük şehirde de oturmuyorum yaptırmak isteyen kızçelerim hiç durmayın 🌸💞
Ayyy ne kadar cok sanslisiniz ben sormustum devletteki doktora yapamiyoruz demisti keske bizede boyle doktorlar denk gelebilseydi kime oldunuz adiniza cok sevindim insAllah istediginiz gibi olmustur goruntu hic pismanlk duymazsiniz bizler para verip oluyoruz tonlarca ne yazikki illa bir kusur birakiyorlar bende 5 ay once olmustum gercektn insan uzerinden bir yuk kalkiyor bir ozguven geliyor

Kadın olmak gerçekten çok zor yaptırabilmenize çok sevindim bende ama keşke para vermedrn devlette olabilseymiş sizinde her doktor özenli olmuyo maalesef kütahyanın bi ilçesinde oturuyorum ben merkezde ki hastaneye gittiğimde böyle ilgi görmemiştim 🥺güzel yorumunuz içinde teşekkür ederimmm 🌸 inşallah sizinde içinize sinmiştir ameliyatınızz iyileşme süreciniz nasıl oldu

Kadın olmak gerçekten çok zor yaptırabilmenize çok sevindim bende ama keşke para vermedrn devlette olabilseymiş sizinde her doktor özenli olmuyo maalesef kütahyanın bi ilçesinde oturuyorum ben merkezde ki hastaneye gittiğimde böyle ilgi görmemiştim 🥺güzel yorumunuz içinde teşekkür ederimmm 🌸 inşallah sizinde içinize sinmiştir ameliyatınızz iyileşme süreciniz nasıl oldu

İcime sinmeyen bazi kisimlar var tabi goruntu oturdukca farkediyor tabi insan ama eskisinden cok ama cok daha guzl o nedenle beni rahatsz etmiyor ama tabi daha kusursz daha guzl olsun isterdim sonucta para veriyoruz iyilesme surecimde ilk bir hafta cok zorlanmistim bir aydan sonrada ameliyt olmamis gibi rahat harekt ediyordum oyle cok abartildigi gbi degil yani en azindan ben kotu gecirmedim

Öncelikle herkese merhabaa, bigün bu ameliyatı yaptırırsam herkesle paylaşıcam diye söz vermiştim kendime şuan 22 yaşındayım ve bugün o ameliyatı oldum. Kendimi farketmeye başladığımdan beri vajina iç dudaklarımın sarkık ve uzun olmasından çok şikayetçiydim özele sorduklarımın hepsi 7 binden aşağı fiyat çekmediler nette dolaşırken gördüm bi kaç kişi devlette yapılıyor mu diye başlık açmış evet oluyormuş bayanlarr 🤩sürekli mantar oluyodum doktoruma çıktım ve bu iç dudak konusunuda açtım doktorum çok iyi tatlı bi insan allah ondan razı olsun gerçekten hemen bakalım gel dedi ve 2 gün sonraya ameliyat günü verdi o gün bu ameliyatı bana devlette yaptıklarını ve kadın yönünden sağlık sorunu teşkil eden bi durum olduğunu söyledi. Kan tahlili ekg gibi şeyler çektirdim sonra durum incelemesi yaptı sonuçlarım düzgün çıktı. Bugünde öncelikle bana lokal anestezi yaptılar genital bölgeme ama çok hissettim acıyınca hemen narkoz verdiler gerisini hatırlamıyorum zaten kendime geldiğinde 1 saat çok acıdı yandı bunu göze alarak yaptırın lütfen çok hassas bölge olduğu için canımdan can gitti resmen aradan 5 saat geçti ameliyatın üzerinden ve şuan çok iyiyim sadece oturmakta yürümekte çok zorluk çekiyorsunuz yıllardır hayalimdi görüntü olarak çok psikolojim bozuluyo du özelde yaptırsam bu kadar içime sinmezdi gerçekten doktorunuzu çok iyi araştırın benim gibi tatlı özenli doktorlara denk gelirsiniz umarım bu arada hiç ücret ödemedim büyük şehirde de oturmuyorum yaptırmak isteyen kızçelerim ablalarım hiç durmayın 🌸💞
Merhaba adınıza çok sevindim ,,benim de yıllardır sıkıntısını çektiğim bir durum ve maalesef özelde yaptırabilecek imkanım yok çok araştırdım devlette yapan bir doktora rastlamadim rica etsem nerede yaptirdiğinizi hangi doktora yaptirdiğinizi paylaşabilir misiniz özelden veya buradan🙏🏼🙏🏼

Merhaba adınıza çok sevindim ,,benim de yıllardır sıkıntısını çektiğim bir durum ve maalesef özelde yaptırabilecek imkanım yok çok araştırdım devlette yapan bir doktora rastlamadim rica etsem nerede yaptirdiğinizi hangi doktora yaptirdiğinizi paylaşabilir misiniz özelden veya buradan🙏🏼🙏🏼
Merhaba nerede ve hangi doktora yaptirdiniz

Klitoris bölgesi korkutuyor beni açıkçası.var mı bu durumdan şikayetçi olan.ameliyat olupta

Öncelikle doktorum klitoris bölgene kesinlikle dokunmiycam dedi ve öylede yaptı oraya dokunmadı ben Kütahyanin bir ilçesinde yaşıyorum buradaki devlet hastanesinde yaptırdım gitmek isterseniz eğer özelden daha detaylı cevaplarim

Back