- 30 Aralık 2019
- 4
- 0
- 36
- 25
- Konu Sahibi Deryabbbhhj
Öncelikle herkese merhabaa, bigün bu ameliyatı yaptırırsam herkesle paylaşıcam diye söz vermiştim kendime şuan 22 yaşındayım ve bugün o ameliyatı oldum. Kendimi farketmeye başladığımdan beri vajina iç dudaklarımın sarkık ve uzun olmasından çok şikayetçiydim özele sorduklarımın hepsi 7 binden aşağı fiyat çekmediler nette dolaşırken gördüm bi kaç kişi devlette yapılıyor mu diye başlık açmış evet oluyormuş bayanlarr sürekli mantar oluyodum doktoruma çıktım ve bu iç dudak konusunuda açtım doktorum çok iyi tatlı bi insan allah ondan razı olsun gerçekten hemen bakalım gel dedi ve 2 gün sonraya ameliyat günü verdi o gün bu ameliyatı bana devlette yaptıklarını ve kadın yönünden sağlık sorunu teşkil eden bi durum olduğunu söyledi. Kan tahlili ekg gibi şeyler çektirdim sonra durum incelemesi yaptı sonuçlarım düzgün çıktı. Bugünde öncelikle bana lokal anestezi yaptılar genital bölgeme ama çok hissettim acıyınca hemen narkoz verdiler gerisini hatırlamıyorum zaten kendime geldiğinde 1 saat çok acıdı yandı bunu göze alarak yaptırın lütfen çok hassas bölge olduğu için canımdan can gitti resmen aradan 5 saat geçti ameliyatın üzerinden ve şuan çok iyiyim sadece oturmakta yürümekte çok zorluk çekiyorsunuz yıllardır hayalimdi görüntü olarak çok psikolojim bozuluyo du özelde yaptırsam bu kadar içime sinmezdi gerçekten doktorunuzu çok iyi araştırın benim gibi tatlı özenli doktorlara denk gelirsiniz umarım bu arada hiç ücret ödemedim büyük şehirde de oturmuyorum yaptırmak isteyen kızçelerim ablalarım hiç durmayın
Son düzenleme: