- 14 Kasım 2019
- 444
- 162
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece iğne parası verirsin herhalde ya 132 lira olması lazımMErhaba kızlar bı soru sormak ıstıyorum bende pko var 3 senelık evlıyım devlet hastanesıne gıdıp klomen ve çatlatma iğnesi için gorusmeye gıdıcem bu işlemi devlette yaptıran varmı ? Varsa herhangı ucret odenıyo mu
Onın dısında ılac falan verılıyomu onlarda pahalı ılaclarmıEwt igne karşılamayor 130 lira
Bıde bunun ıcınde ınfertilite bolumune mı gıdıcem yoksa normal kadın dogum bolumude yapıyomuEwt igne karşılamayor 130 lira
He yanı ozelde olsa devlette olsa bu ıgnenın fıyatı aynı oluyo dımıYok canım klomen kullandım ben sadece. Ama benim özeldi
Ben 2 aydır devlette gıdıyorum hıc soylemedı bana bıdahakı gıtmemde ben kendım soylıyım ozaman da yapsın bariKadin doguma gidiyorsunuz
Ben klomen kullandım oda 7 TL bu kadarOnın dısında ılac falan verılıyomu onlarda pahalı ılaclarmı
Devlete mı gıttın sendeBen klomen kullandım oda 7 TL bu kadar
Gerek görürse reçete ediyor. Eczaneden alıp ücretiyle evde göbekten siz yapıyorsunuz.Ben 2 aydır devlette gıdıyorum hıc soylemedı bana bıdahakı gıtmemde ben kendım soylıyım ozaman da yapsın bari![]()
Yok ben özele gittimDevlete mı gıttın sende
Anladım yanı en azından bu aşamaya gecelım dıcem daha uzatmadanGerek görürse reçete ediyor. Eczaneden alıp ücretiyle evde göbekten siz yapıyorsunuz.
Ona da dr karar verir. Deseniz de vermiyorlar iğne. Ben üç kere ısrar ettim. Yumurtalar yeterince büyümüş olmalı vermesi için.Anladım yanı en azından bu aşamaya gecelım dıcem daha uzatmadan