Devletin Sorumsuzluğu

Özel hastanede doğum yapmayı biliyosa pekela bakacak gücü vardır keyfi bırakmştır çok saygıdeğer annemiz (!)

Bir anne daha el kadar bebeğini, canını hastanede bırakıp kaçıyor? ve o bebek 1,5 aylıkken nasıl oluyorsa beşikten düşüyOR. 1,5 aylık bebek anca bacağını, elini kolunu hareket ettirir nasıl oluyorda düşüyor anlamadım. Dönme ihtimali hiç yok! Kasıtlı olarak yapılmıştır diye düşünüyorum. Daha beterelrini yaşarlar inşallah. Annesine diyecek lafım yok şimdi o vicdanla güle oynaya yaşasın. Bir anne bunu yapıyorsa o bakıcılara çok görmemek lazım. Hele ki devletime helal olsun çok güzel sahip çıktı! emanetlerine!!

çok üzüldüm yavrucağa ama aklım almıyor bir buçuk aylık bebek hareket edemez ki beşikten nasıl düşmüş bu işte bir kasıt yada ihmal olmasın

valla kim bakiyorsa kim müdürse gece orda kim görevliyseee o bebegi oraya kim biraktiysa hepsi ceza almali
bakamiyacan bebegi devletde olsa cezasini cekmeli 2 aylik diyelim bebek nasil kimildasinda düssün el kadar bebekkkk
ordaki görevliler öyle ceza almalikiiiiii bir daha cocuk bakmak isteyenler iki kere düsünmeli ben cocuklara bakabilecekmiyim bakamiyacakmiyim diyeee

bide çıkıp diyoki bizim vajina bekçileri tecavüzede uğrasanız çocuğu aldımayın doğurun devlet bakar, sokak çocuklarına ya da yeni doğanlara bakabilmiş gibi...

Açlıktan felan ölebilceğini de düşündükçe dahada kahroluyorum.
Anne olduktan sonra bu bebek çocuk olaylarında çok hassasım.
Dayanamıyorum içim cız ediyo valla.

Çocuk yuvasında ölümde şüphe artıyor
Tekirdağ'da Sevgi Evleri Çocuk Yuvası'nda, hayatını kaybeden 1,5 aylık Kadir Sabancı'nın beşikten düştüğü söylenmişti. Şimdi ise 'nefes borusuna mama kaçması sonucu' yaşamını yitirdiği ihtimali üzerinde duruluyor
08 Ekim 2012 -

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Resul Darama, İl Müdürlüğü Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nda kalan 1,5 aylık bebeğin hayatını kaybetmesine ilişkin, "Yapılan ön otopside, bebeğin nefes borusuna mama kaçması sonucu yaşamını yitirdiği ihtimali üzerinde durulmuştur" dedi. Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nda kalan 1,5 aylık Kadir Yabancı’nın hayatını kaybetmesi üzerine başlatılan soruşturma sürüyor.

Olay üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan gelen bir heyet de çalışmalarını devam ediyor. Konuya ilişkin AA muhabirine açıklama yapan Darama, bebeğin beşikten düştüğü için yaşamını yitirdiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, olayla ilgili idari ve adli soruşturma başlatıldığını kaydetti.

Sevgi evinde mama yedikten sonra rahatsızlanan bebeğin Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde yapılan ön otopsisinde, "Nefes borusuna mama kaçması sonucu" yaşamını yitirdiği ihtimali üzerinde durulduğunu ifade eden Darama, "Bebeğin kesin ölüm nedeni ise İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsi sonucu belli olacaktır" diye konuştu.

İki ihtimal var.
1.Bu ve benzeri yetiştirme yurtları,sevgi evleri vs.. genelde sevgi ve şefkatten yoksun , eğitimsiz kişilerin iş bulma yuvası olduğu için içlerinden bir menapozlu k..penin cinnet anına denk gelmiştir.

2.Vahim bir dikkatsizlik sonucu ya da bilinçsizlik sonrasında denildiği gibi yemek borusu tıkanmıştır.

Beşik kırıkmış falan safsata.1.5 aylık bebek nasıl koysan öyle kalır.

Orada beş para etmez görevliler vardır,o çalışanları iyi denetlemeyen yine beş para etmez bir müdürleri.
Bu ve benzeri yerler denetim zamanı cennet,çalışanlar melek oluyor o sebeble denetimlerde pek sonuca varılamaz ya da habersiz yapılmalı.
Denetleyen kurum raporunu düzgün tutmalı hatta önce bir rapor tutmalı.
O raporlar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına düzenli bildirilmeli.
Aksaklık tespit edilince bakanlıktan ilgili ceza,uyarı vs.. anında gelmeli.
Yani önce çark düzgün işlemeli.İçimizdeki ahmetler,ayşeler işlerini düzgün yapmalı.
Denilmiş ya neden bizim ülkemizde bu kadar kolay,bu kadar ucuz herşey diye?
Çünkü öyle olsak diye bakılan devletlerde çark oturmuş işliyor,devlet gelip korkuluklara baksın diye beklenmiyor.
Herkes sorumluluğunu bilmeli,dişlerden biri kırılınca olan canım yavruya oluyor.
Daha bu çarkın bir de anne baba dişlisi var ki....
Ooooo ooo bin fırın ekmek yememiz lazım insan olmayı öğrenmek için,zira her doğan kendini insan sanıyor.

Son düzenleme:

bir işyerinde bile kaza olduğunda o işyerinin sorumlu şefi,müdürü ve patronu gözaltına alınır..bu durumda devletle ne alakası var demeyin sakın,oranın sorumlusu devlet..bu yataktan dşüp kolunu incitme değil üstelik,minicik bebek hayatını keybetmiş..ders alınsın falan lafları da çok saçma,ölümden dersalınıp başka ölümler olmasın demek duyarsızlık kusura bakmayın.!!!a savunmasız annesiz minicik bir can,uzaktan ders alınsın falan gibi basit cümleler kurulamayacak kadar değerli üstelik..

bebk 1,5 yaşında zaten o parmaklıklı beşiğe sığmaz,kcaman çocuktur.ayrıca mama içerken boğzaına kaçma şüphesi falan söyleniyor,o yaş için zor ihtimal bu..1,5 aylıktır muhtemelen..bakıcılar parmaklığın kırık olduğunu biliyolar ve nasıl müdahale etmezler,müdür biş yapmadıysa geciktiyse bile tamir için,insan evladı o bebeği o yatağa yatıramaz...

ayrı bir başlığı da şu,başbakan daha yeni bir düğünde söyledi,3 yetmez 5 çocuk yapın diye,doğum kontrolü diyerek soyumuzu kuruttular diyor,evet işte sonuçları...daha fazla yazmak istemiyorum...

Soluk borusuna mama kaçırmışlar snrada beşikten düşme süsümü vermişler yazık günah ya.
Allah cezalarını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…