- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi Dumadumadum
gerçekten devlet çok güzel koruma altına almış tebrik ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir buçuk aylık bebek dönüp düşemez bakıcılarda bir sorun var gibiii!!!
Şimdi bunu düşünüyordum.Haberi google de arattım.Yanlız 2 haber buldum.Türkiye gazetesinde 1,5 yaşında olduğunu yazmış, diğer haberde 1,5 aylık.1,5 aylık dönmesi biraz zor ama 1,5 yaşında düşer.
devlet zinayı serbest bırakıp kürtajı yasakladı ve siz doğurun devlet bakar dediler ya işte şimdi muhteşem bir şekilde bakıyorlar o masum bebeciklere
Az önce bi haber izledim çileden çıktım resmen.
Tekirdağda annesi doğar doğmaz terkedilen bebeğe devlet baba sahip çıkmış güya.
Ama ne sahip çıkma!
Bebek devlet korumasına alnmış bu koruma bebeğe fazla gelmiş olacakki bebek ölmüş !.
Bebeği koydukları beşiğin parmaklarının birkaçı kopukmuş beşikte eskiymiş.
Bu beşikten düşüp ölen yavrucak henüz 1.5aylıkmış.
Bu ne sorumsuzluktur ne vahşettir
Madem korumaya alacaksınız adam gibi alın.
Parmakları kopmuş beşiğe bebek m konur!.
Yavrucak sizin sorumsuzluğunuz yüzünden öldü.
Yada öldürüldü mü demeliydim !
yazık günah ya.o çocuk 1.5 aylık dönemez aslında ama nasıl ağladı kimbilir belki gelen bakan bile olmadı.ağlayıp debelenirken düştü belki de.
çocuğum hastalandığında hep aklıma oralardaki çocuklar gelir.o kadar ilgi istiyorlarki gece boyu başında durman gerekiyor nasıl ağlıyorlar sevgi bekliyorlar oradaki çocuklar yalnız başlarına belki gelen bakan bile olmuyor.hepsinin başında sabaha kadar bekliycek değiller ya.çok zor çok
Şimdi bunu düşünüyordum.Haberi google de arattım.Yanlız 2 haber buldum.Türkiye gazetesinde 1,5 yaşında olduğunu yazmış, diğer haberde 1,5 aylık.1,5 aylık dönmesi biraz zor ama 1,5 yaşında düşer.