Devletin resmi cinsel ilişki şekli...

Vuu ortam ısınır.
Tam da lgbt tartışmaktan sıkıldım, hareketli konular gelsin diyordum bak kalbim temizmiş

Hakan bey arkadaş hangi pozisyonda çalışacak?
Recep İvedik :''Misyoner pozisyonunda canım''

hukukta evlılık cinsel yasamın kamuoyunca onaylanması demek :)
bunu ogrendıgımde unıv de 1. sınıfta genel hukuk dersının medenı hukuk kısmında okumus ve 1 sene benım alay konum olmustu
bunu bazı cübbe gıyenler fazza cidiye almıs olmalı...
buna gelene kadar once tecavuzculerı bı halletseler karara baglasalardı da
sonra bu noktalara degınseydık keske

şahsen ben milli değerlerimize karşı olan Misyoner pozisyonunun yasaklanmasını talep ediyorum. cinselliği hayvanlardan gördükleri gibi Doggy pozisyonunda yaşayan Afrikalı kabilelere kadınların daha az zevk aldıkları ve üremeye daha müsait olduğu düşünülen Misyoner pozisyonu Afrikaya giden misyoner rahip ve rahibeler tarafından öğretilmiştir, bu nedenle bu geleneksel pozisyonun adı misyonerdir ve bir Hristiyanlık propagandasıdır.
yaşasın Doggy kahrolsun Misyoner!

Ee napak şimdi?
Bence herkes özgür olmalı, kimsenin seks pozisyonuna kimse karışamaz. SAYGI DUY.

Ee napak şimdi?
Bence herkes özgür olmalı, kimsenin seks pozisyonuna kimse karışamaz. SAYGI DUY.
yani bilemedim şimdi.
bence antik yunanlara sormak lazım, bir de onlardan dinlemeliyiz oralın faydalarını. malum Antik Yunan da oral seks bir sürü sanat eserine "ilham" vermiş.
Antik Yunan'ın resmi pozisyonu "oral seks" sayılabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…