M melanie14 Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2012 22 0 16 İstanbul 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melanie14 #1 merhabalar..bana yardımcı olucak bırılerı var mı? ben şu an 24 haftalık hamıleyım ve detaylı ultrasyon cektırmem gerekıyo bıldınız avrupa yakasında devlet hastanesınde cektıren var mı..ozeller cok ıstıyor...
merhabalar..bana yardımcı olucak bırılerı var mı? ben şu an 24 haftalık hamıleyım ve detaylı ultrasyon cektırmem gerekıyo bıldınız avrupa yakasında devlet hastanesınde cektıren var mı..ozeller cok ıstıyor...
S sezenist Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2008 123 0 96 İzmir 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melanie14 #2 özel hastane özel muayenehane de aynı devlette olacağını hiç sanmıyorum kişiler usg resmi vermiyor detaylı mı çekicek?
özel hastane özel muayenehane de aynı devlette olacağını hiç sanmıyorum kişiler usg resmi vermiyor detaylı mı çekicek?
S sezenist Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2008 123 0 96 İzmir 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melanie14 #3 özel hastane özel muayenehane de aynı devlette olacağını hiç sanmıyorum kişiler usg resmi vermiyor detaylı mı çekicek?
özel hastane özel muayenehane de aynı devlette olacağını hiç sanmıyorum kişiler usg resmi vermiyor detaylı mı çekicek?
M melanie14 Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2012 22 0 16 İstanbul 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melanie14 #4 sezenist .!.: özel hastane özel muayenehane de aynı devlette olacağını hiç sanmıyorum kişiler usg resmi vermiyor detaylı mı çekicek? Genişletmek için tıkla... evet detaylı cekılmem lazım hatta gec kaldım bıle 24+4 hamıleyım ...ozeller de cok ıstıyor
sezenist .!.: özel hastane özel muayenehane de aynı devlette olacağını hiç sanmıyorum kişiler usg resmi vermiyor detaylı mı çekicek? Genişletmek için tıkla... evet detaylı cekılmem lazım hatta gec kaldım bıle 24+4 hamıleyım ...ozeller de cok ıstıyor
S sezenist Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2008 123 0 96 İzmir 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melanie14 #5 yapmazlar işte araştırman lazım.100 liradır en fazla özel hast.