- 4 Nisan 2019
- 5.666
- 6.111
-
- Konu Sahibi Minikbirmucizemeselesi
Hayırlı olsun bebeğin iz. Ne zaman ameliyat oldu ne zaman hamile kaldınız? Hangi. Hastane de oldunuz? Size. Baya uygun demişlerBizimde araştırmanda pandemiden dolayı ameliyatımız iptal olmuştu. İptal olduğunu duyar duymaz özel bir hastanede mikrocerrahi ile olduk ameliyatımızı. 1500 TL ödedik. Sonuçta aldık çok şükür. Ertelemeyin imkanınız varsa.
Hayırlı olsun bebeğin iz. Ne zaman ameliyat oldu ne zaman hamile kaldınız? Hangi. Hastane de oldunuz? Size. Baya uygun demişler
CAnım hikayeni bulamadım etiketler misin rica etsemÇok teşekkür ederim. Hatay’da Özel Doğu Akdeniz Hastanesi.. Eşim ameliyat olduktan sonra 1 kez regl oldum. Ameliyattan 70 gün sonra sanırım hamile olduğumu öğrendim...hikayemizi yazdım incelemek isterseniz profilimde mevcut.. darısı size de inşallah. Pandemi tekrar yasakları getirmeden ameliyatınızı geciktirmeyin. Biz çok bekledik keşke en başta ameliyat olsaymışız diyoruz şimdi.
CAnım hikayeni bulamadım etiketler misin rica etsem
Sağolasın canım. İnşallah darısı benim başımaErkek İnfertilitesi - Erkek İnfertilitesinde Bizim Başarı Hikayemiz !!!
Herkese merhaba güzel anne adayları, Bundan 3 yıl önce başladık çocuk çalışmalarına, 8 ay sonra gelen bir gebelik sevinci ve kalp atışı durmasına bağlı kürtaj. Kelimenin kendisi bile kabus gibi zaten. Doktorum kürtaj sonrası bir kaç ay ara verip devam edebilirsiniz demişti ki öyle de oldu. 5-6...www.kadinlarkulubu.com
İnşallah canım.. umudunu hiç kaybetme. Olacak inşallahSağolasın canım. İnşallah darısı benim başıma
Hangi doktora ameliyat oldu canım . Telefon numarası mı verebilir misinÇok teşekkür ederim. Hatay’da Özel Doğu Akdeniz Hastanesi.. Eşim ameliyat olduktan sonra 1 kez regl oldum. Ameliyattan 70 gün sonra sanırım hamile olduğumu öğrendim...hikayemizi yazdım incelemek isterseniz profilimde mevcut.. darısı size de inşallah. Pandemi tekrar yasakları getirmeden ameliyatınızı geciktirmeyin. Biz çok bekledik keşke en başta ameliyat olsaymışız diyoruz şimdi.
Īnsallah canīmİn
İnşallah canım.. umudunu hiç kaybetme. Olacak inşallah
Yok canîm. Konya dayız biz. Hastane de yattiniz mi? Kaç kez gittinizFiruz Harbiyeli üroloji doktoru.. numarası yok malesef canım hastanenin numarası vardır sitesinde. Hatay size yakın mı ya da orada mı yaşıyorsunuz..