- 28 Eylül 2015
- 81
- 25
- 28
- Konu Sahibi Selamerhaba19
bu sene ygs ye giricem ama vakıf mı devlet mi sizce hangisi daha iyi..
bide birinici ögretimmi ikincimi ?
bide birinici ögretimmi ikincimi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbulda misin acaba ?Tabi ki birinci öğretim Devlet vakıf farketmez bence Ben özelde okuyorum Sıkıntı yaşamadım
Bu sorunun sabit ve genel bir cevabı yok ki. Bir sınava girip sonucunu al da... Alacağın sonuca göre istediğin bölümde vakıf-devlet üniversitesinin akademik kadro, diğer imkanlar vs. karşılaştırmak için tekrar konu açarsın o zaman sağlıklı bir şekilde yardımcı olunacaktır. Sen şu an sadece sınavına odaklan.
Devlet and 1. öğretim beybisi
Birinci ogretim dururken niye ikinci ogretim isteyesin ki? Gunduz calisip gece okuma gibi bir durumun mu var?
Hangi bolumu okumak istiyorsun, istedigin bolumlerde en iyi egitimi veren okullar hangileri, onemli olan bunlar.
Hayır malesef değilimmİstanbulda misin acaba ?
Peki :)Hayır malesef değilimm
O hayat benim mi izliyon sen
Öyle bi öncelik yok Herkes puanıyla tercih yapıyor yüksek olanı alırlarSağlık bölümleri öncelikli olarak sağlık meslek cikislilari alır, kontenjan kalırsa diğer mezunları alır, siz dağlık meslek cikisliysaniz bence devlet tercih edin, 1. Öğretim olsun çünkü 2. Öğretimde harç ödemeniz gerekecek.
Öyle bi öncelik yok Herkes puanıyla tercih yapıyor yüksek olanı alırlar