Merhabalar bende Çam Sakara Şehir haznesine gidiyorum henüz tüp bebek aşamasına gelemedim.Tam 7 aydır tahlilleri toplamaya çalışıyorum.İlk denememiz olacak tecrübesizim bu süreçte İlk gittiğimde hastaneye eşimi infertilize bölümüne almadılar ki bu çok saçma bu süreç tek taraflı geçilecek bir süreç değil.İlk muanede randevu saatim saat 10 da olmasına rağmen 4 e kadar kapıda bekletildim.Stajyer doktor baktı Muzaffer Zeki Duman hocanın adı çıktı gitti hastalar kapıda iken sonrasında stajyer doktor smear aldı alttan muanede asla konuşturmuyor çatala çık in onu et bunu et elime kağıt verip çıkarttı odadan elime verdikleri kağıtta hangi zamanlarda ne testi vereceğim yazıyordu asla bilgi vermiyorlar adetin 3.günü gittim kan verdim adetin üzerinden 16 gün geçtikten sonra gittim birdaha kan verdim tekrar gittik eşim kan verdi 4 saat kan vermek için bekledik sonra eşim için endokrine randevu aldık gittik spermogram testi için 3 ay sonraya gün verdi 3 ay bekledik gittik testi verdik ( Bu arada dışarıda da test verdik lakin hastane muhakkak kendi laboratuvarında test istiyor ) mecbur bekledik sonra Hsg testi için in alt kattan randevu al dediler gittim Bana birdaha 1 sene sonraya randevu verdiler kabul etmedim dışarda çektirdim hsg testini.Bu saydığım işlem toplam 7 ay sürdü anca bu gün git yarın gel asla açıklama yapmıyorlar.Benim eşimde problem var sperm sayısı 100 binin altında sağlıksız bize daha önce gittiğimiz özel ve devlet doktorları doğal yolla bebeğimizin olmayacağını tek seçeceğimizin tüp bebek olduğunu söylediler.6 aralığa randevu aldım doktora bakalım doktor ne diyecek tüp bebeğe yönlendirirse artı heyet raporu için kaç ay gel git yapıcaz bilmiyorum bildiğim birşey varsa köpek muamelesi gördüğümüz işin içinde bebek olmasa ağızlarının payını verirdim sıfır ilgi sıfır muamele aklın varsa çam samurayı tercih etme derim eğer ki 7 aylık emeğim olmasa bırakacağım hastaneyi o derece sinirlerimi bozdular.Bırakıp git diye ellerinden geleni yapıyorlar