Benim sanırım 110 bedendi yani toparlayici olarak 90 kullanıyordum 80 beden yaptırdım 1 hafta oldu
Valla benden naçizane tavsiye ıyiki devlet hastanesinde olmamışım ben devlet hastanesine muayeneye gittim muayene oldum giyindim oturdum karşılıklı konuşma bekliyorum hani birsey desin diye ben diyorum ki "nasıl olur ne zaman olur olabilecek sıkıntılar nedir doğal olarak korkuyorum biraz" Dr denilen kişi yanındaki asistanı ile muhabbet içinde kafasını çevirip bana bakmıyor cvp vermiyor aynı soruyu 2. Kez ve ses tonumu sertlestirerek sorunca zoraki cvp veriyor 2 kelime sonra yine asistaniyla muhabbete devam ediyor sınırlı çıktım yanından ve asla Burda olmam dedim daha sonra ameliyattan önce istenilen filmler için başka bir devlet hastanesine gittim orada görüştüğüm Dr bana söyle dedi "hiç devlet hastanelerinde canını tehlikeye atma gidip gidebileceğin en iyi hastaneye gitmişsin, bulup bulusturun ama o hastaneden şaşma kardeşim" dedi bende zaten kararliydim bulup bulusturun bezmialem de Dr. Nuh Evin'e ameliyati I oldum çok şükür çok memnunum his kaybı yok morarma yada farklı bir renk değişimi yok ağrı minimum seviyede saçımı bile kendim toplayabilecek seviyede kollarımı kullanabiliyorum,. Naçizane tavsiye iyi bir hastanede olun bir kadının hayatındaki en önemli uzuvlardan, en önemli kararlardan biri..