devlet hastanesindeki psikoloğa giden varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi fcm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Psikolog ilaç vermiyo bildiğim kadarıyla. . Bana vermedi.. psikiyatri ya gitmiştim o verdi ama devam etmedm kendini ilaca alistrma dediler bnde devam etmedm..

Devlet hastanesinde alelacele derdimi dinleyecek bi psikoloğa gitmektense RAM a gitmeyi daha etkili buluyorum. Bide bunu deneseniz ? Yani öfke kontrolü gibi nefes egzersizi tarzında ilaçsız tedavilerde tabi.

banada ilaç verdi. 2 hafta kullanıp tekrar gidicem bakalım fayda edecekmi

Devlet hastanesinde alelacele derdimi dinleyecek bi psikoloğa gitmektense RAM a gitmeyi daha etkili buluyorum. Bide bunu deneseniz ? Yani öfke kontrolü gibi nefes egzersizi tarzında ilaçsız tedavilerde tabi.
betül hanım ram dediğiniz yerden nasıl sıra alınıyor

Bndede sinir var kontrol edemiyorum bazen ve hep bi kuşku karşı cinse güvensizligm var

betül hanım ram dediğiniz yerden nasıl sıra alınıyor
Öncelikle elinizde bi raporunuzun olması gerekiyor hastaneden alınmış daha sonra kayıt yaptırıyosunuz. Müsait olduğunuz günleri yazıyosunuz sizi arıyorlar ve başlıyosunuz :)

Öncelikle elinizde bi raporunuzun olması gerekiyor hastaneden alınmış daha sonra kayıt yaptırıyosunuz. Müsait olduğunuz günleri yazıyosunuz sizi arıyorlar ve başlıyosunuz :)
nasıl bir rapor alıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…