- 27 Şubat 2016
- 6
- 11
- 3
- 35
merhabalar
devlet hastanesi ndeki psikoloklara giden varmı memnun musunuz acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar
devlet hastanesi ndeki psikoloklara giden varmı memnun musunuz acaba
ilaç verdimiBn gttim.. yani bn bişey anlamadım. .
ilaç verdimi
betül hanım ram dediğiniz yerden nasıl sıra alınıyorDevlet hastanesinde alelacele derdimi dinleyecek bi psikoloğa gitmektense RAM a gitmeyi daha etkili buluyorum. Bide bunu deneseniz ? Yani öfke kontrolü gibi nefes egzersizi tarzında ilaçsız tedavilerde tabi.
Öncelikle elinizde bi raporunuzun olması gerekiyor hastaneden alınmış daha sonra kayıt yaptırıyosunuz. Müsait olduğunuz günleri yazıyosunuz sizi arıyorlar ve başlıyosunuz :)betül hanım ram dediğiniz yerden nasıl sıra alınıyor
nasıl bir rapor alıyorsunuzÖncelikle elinizde bi raporunuzun olması gerekiyor hastaneden alınmış daha sonra kayıt yaptırıyosunuz. Müsait olduğunuz günleri yazıyosunuz sizi arıyorlar ve başlıyosunuz :)
bende sinirlerimi kont. edemiyoru. çok küçük şeyede sinirleniyorumBndede sinir var kontrol edemiyorum bazen ve hep bi kuşku karşı cinse güvensizligm var
Psikiyatriste RAMa gideceğiniz ve bi rapora ihtiyacınız olduğunu söylerseniz yardımcı olacaktır. Açıkçası nasıl bi rapor bilmiyorumnasıl bir rapor alıyorsunuz