Tüp Bebek Merkezleri devlet hastanesinde tüp bebek??

birgaribyolcu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
177
178
303
Ankara
s.a. arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. ben halen bi devlet hastanesinde tedavi görüyorum. ilk aşılamam tutmadı. ekimde 2. aşılamam olacak inşaAllah. merak ettiğim şu ki devlet tüp bebek için 3 YILLIK EVLİ OLMA ve EN AZ 3 AŞILAMA YAPTIRMIŞ OLMA ŞARTLARINI mı arıyor. özel için maddi durumumuz elverişli değil ancak her geçen ay psikolojik olarak daha çok yıpranıyorum=(

s.a. arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. ben halen bi devlet hastanesinde tedavi görüyorum. ilk aşılamam tutmadı. ekimde 2. aşılamam olacak inşaAllah. merak ettiğim şu ki devlet tüp bebek için 3 YILLIK EVLİ OLMA ve EN AZ 3 AŞILAMA YAPTIRMIŞ OLMA ŞARTLARINI mı arıyor. özel için maddi durumumuz elverişli değil ancak her geçen ay psikolojik olarak daha çok yıpranıyorum=(

haftaya tüp bebek raporum çıkıyor canım ben de aşılamalarımı devlet hastanesinde yaptırdım. artık 3. aşılama şart değil ama 2 tanesi kesnilkle şart. eğer 2 aşılama yaptırıp tutmadıysa 3. ye gerek olmadan tüp bebeğe başvurabiliyorsun evlilikte 3 yılı doldurmuş olmak gerkiyor.yani ekim de ki aşılamanı da yaptırırsan ve tutmazsa artık tüp bebeğe başvurabilirsin canım. ama devlet hastanesinde tedavi görüyorsan kale gibi sağlam sinirlerinin olması gerekiyor öyle herşeyi kafana takmicaksın olaya mizahi tarafından yaklaşmayı ve rahat olmayı dene canım. hangi hastanede tedavi görüyorsun ?

Back